Hur man laddar ner Netflix -filmer på Mac i 3 olika watt

0 Shares

Otvivelaktigt är Netflix världens populära streamingtjänst med mer än 100 miljoner prenumeranter. Trots att det har så många funktioner och fördelar finns det ingen Netflix -app för Mac. Men användare kan komma åt webbläsarna som Chrome, Firefox och Safari på sin Mac för att strömma Netflix -innehåll online. Webbversionen stöder dock inte nedladdning av Netflix -filmer och tv -program för offline -streaming. Hur laddar jag ner Netflix -filmer på Mac? Det finns lösningar för att ladda ner Netflix -innehåll på Mac. Låt oss diskutera dem i den här guiden.

Hur laddar jag ner Netflix -filmer på Mac med Boot Camp?

Eftersom Netflix -appen officiellt är tillgänglig för Windows 10 -datorer kan Mac -användare köra Windows 10 på sin enhet för att ladda ner Netflix -innehåll. För att ladda ner Windows 10 på din Mac måste du använda Boot Camp -verktyget som medföljer din Mac. Efter installationen av Windows 10 kan du enkelt växla mellan macOS och Windows. Besök denna Apples supportsida för detaljerade instruktioner för att installera Windows 10 på Mac.

(1) Med Windows 10 installerat på din Mac, starta Microsoft Store och konfigurera dina Microsoft -inloggningsuppgifter.

(2) Sök efter Netflix -appen och installera den på din enhet.

(3) När du har installerat appen startar du den och loggar in med dina Netflix -inloggningsuppgifter.

(4) Välj filmen eller tv -programmet du vill ha och klicka på nedladdningsikonen på dess beskrivningssida för offline -streaming.

Hur laddar jag ner Netflix -filmer på Mac med skärminspelare?

Ett annat sätt att ladda ner Netflix -filmer och tv -program för offline -streaming är genom att använda skärminspelare. Men denna metod har några nackdelar. Att spela in Netflix-filmer för offline-streaming är emot lagen, och det är en tidskrävande process. Samtidigt varierar kvaliteten på den inspelade videon i enlighet med hastigheten på din internetanslutning. Hitta svårt att välja den bästa skärminspelaren, besök vår dedikerade artikel om de bästa skärminspelarna för Mac.

Du får inte möta några juridiska problem när du spelade in media för dig själv och inte har delat den med andra. När du delar det inspelade innehållet med andra kommer du att få juridiska frågor.

Ström Netflix -filmer på Mac från iPad/iPhone

Netflix -appen på iOS -enheter som iPhone och iPad stöder Airplay -funktionen. Du kan använda den funktionen för att strömma det nedladdade Netflix -innehållet från din iPhone eller iPad till Mac. För den här metoden måste din iOS -enhet och Mac vara i samma trådlösa nätverk.

(1) Starta Netflix -appen på din iOS -enhet och strömma media som du laddade ner för offline -streaming.

(2) Med din Mac och iOS -enhet i samma nätverk visas Airplay -ikonen på mediaspelaren.

(3) Välj ikonen för att hitta enheterna i närheten.

(4) Välj din Mac och media kommer att strömma på den större skärmen på Mac.

Vår åsikt

Tyvärr finns det inget direkt sätt att ladda ner Netflix -filmer på Mac. Men du kan lita på dessa tre metoder för att strömma dina favoritfilmer och tv -program på Mac i offline -läge.

Vad tycker du om den här artikeln? Nämn dina förslag och feedback i kommentarsfältet. Följ också vår Facebook och Twitter profiler för att hålla dig uppdaterad med de senaste tekniska uppdateringarna och självstudierna.

0 Shares