Hur man mjukblockerar på Twitter för att få dem att följa dig

0 Shares

Att hitta vad som händer runt om i världen är möjligt med Twitter. Det är ett informationsnav där du hittar nästan allt från nyheter till sport, underhållning, politik till roliga berättelser. Twitter handlar om dela tweets och retweeta tweetsna av någon. Förutom att få nyheter och innehåll används Twitter som en app för sociala medier för att få kontakt med människor, du vet. Den stöder privat chatt funktioner, gruppkonversation, följande påverkare och mer. Precis som andra chattappar innehåller Twitter blockfunktion som du kan använda mot någon du inte vill följa längre. Men när det gäller känsliga situationer är blockering inte ett utmärkt val. Detta gäller särskilt när du vill blockera din arbetskamrat eller en vän. Om du föredrar att rädda dig själv och ändå blockera dem, hjälper soft block dig på Twitter. Lär dig hur du mjukblockerar på Twitter för att göra det uppenbart att du inte har blockerat dem.

Hur mjukblockeras på Twitter?

Här är vad du bör göra för att mjukt blockera någon på Twitter.

Notera: Soft block är en term som används på Twitter som handlar om att blockera någon på Twitter och omedelbart avblockera dem. Detta gör att de kan följa dig utan val.

(1) Från din Twitter -profil går du till profil av någon som vill soft blockera.

(2) Håll muspekaren för att välja Överflödesikon (tre horisontella prickar)

(3) Klicka på Blockera @användarnamn från listan med alternativ.

(4) För att bekräfta, klicka igen på Blockera alternativ.

(5) Klicka nu på Ångra knappen omedelbart till mjukt block.

Alternativ: Du kan också klicka på Avblockera eller Blockerad knappen på deras profil.

Techowns tips: Hur tar jag bort följare på Twitter?

Vår åsikt

Det handlade om att mjukt blockera någon på Twitter. På så sätt kan du tvinga någon att följa dig från vilken enhet du än använder Twitter. Med detta kommer du såväl som personen som du har blockerat inte att kunna se varandras Tweets på tidslinjen. Det mjuka blocket kommer att begränsa att skicka meddelanden, se följare, följa, gilla, listor etc.

Har du funnit detta avsnitt informativt? Vi vill gärna höra din åsikt och feedback som kommentarer nedan. För fler artikeluppdateringar, följ oss vidare Twitter och Facebook.

0 Shares