Hur man öppnar SIM-kortplats på iPhone

0 Shares

SIM-kortet (Modul för abonnentidentitet) är ett litet kort som måste sättas in på din mobila enhet för nättjänst. Ibland kan du behöva ta bort SIM-kortet från din iPhone för att ersätta det med ett nytt. Om du är en ny iPhone-användare kan det vara svårt att öppna SIM-kortplatsen. Därför har vi visat den enkla proceduren för att öppna SIM-kortplatsen på iPhone.

Hur man öppnar SIM-kortplats på iPhone

Det första och främsta steget är att identifiera SIM-platsen på din iPhone. Varje iPhone-enhet levereras med ett litet ejektorverktyg, som spelar en viktig roll i denna process.

Tips för Techowns – Hur man tar bort ett virus från din iPhone

[1] Ta ditt Apple-sim-ejektorverktyg.

[2] Sätt långsamt ut ejektorverktyget i hålet på SIM-kortplatsen. Var försiktig när du sätter i den och lägg inte övertryck.

[3] Tryck försiktigt på stiftet och se till att stiften går rakt.

[4] När du trycker lite på kommer ditt SIM-kortfack att dyka upp.

[5] När SIM-kortfacket kommer ut ur kortplatsen, tar du försiktigt bort facket från kortplatsen.

[6] Nu kan du lägga till, byta eller ta bort ditt SIM-kort från enheten.

Tips för Techowns – Hur man kopierar och klistrar in på iPhone

Genom att följa detta enkla kan du enkelt ta ut SIM-kortplatsen från din iPhone. Om du vill sätta tillbaka SIM-kortfacket, tryck försiktigt in facket i facket. När du tar bort och sätter i SIM-kortfacket måste du trycka lätt. Användning av extra tryck kommer att skada din enhet. I stället för Apple Ejector Tool kan du använda andra verktyg som en säkerhetsnål, gem och tandpetare. Denna guide är tillämplig på alla iPhone-modeller.

Följ Techowns Facebook och Twitter sidor för att läsa våra iPhone-handledning direkt.

0 Shares