Hur man redigerar en PDF -fil på Mac på 4 olika sätt

0 Shares

Att redigera en PDF -fil är en av de besvärliga uppgifterna. En PDF -fil är inte lika redigerbar som DOC eller något filformat. Men du kan enkelt redigera en PDF -fil på Mac -enheter. Alla Mac-system har ett inbyggt verktyg för att redigera PDF-filer och liknande filformat. Om du inte vet vad som är verktyget och hur du redigerar PDF på Mac hjälper den här guiden dig.

Verktyget vi ska använda är förhandsgranskningsverktyget. Det är ett inbyggt verktyg i alla Mac-datorer och bärbara datorer. Du kan använda verktyget för free utan några begränsningar. Genom att använda Preview behöver du inte installera några tredjepartsappar eller använda webbplatser för att redigera PDF-filer.

Förhandsgranskning är ett av de funktionsrika redigeringsverktygen. Du kan ändra din PDF på alla möjliga sätt. Vi listade några av de vanliga sakerna som de flesta av oss redigerar i en PDF. Alla redigeringsalternativ är tillgängliga på menyraden Verktyg istället för redigeringsmenyn.

Obs! Du kan också försöka använda de bästa PDF -redigerarna för Mac också.

Hur lägger jag till text på en PDF?

I Preview kan du inte lägga till text i ett befintligt fält, istället kan du lägga till ett nytt textfält och text till det.

(1) Gå till Verktyg -> Kommentera -> Text.

(2) Detta skapar ett textfält. Skriv din text. Om du vill ha textformateringsalternativ klickar du på Textstil ikon för att ändra typsnitt, storlek och färgalternativ.

(3) Om du vill flytta textfältet, dra och släpp fältet.

Hur markerar jag text på en PDF?

(1) Klicka på Markera ikonen i verktygsfältet. När du markerar en text, markeras den markerade texten efter att du har klickat på markeringsikonen.

(2) Om du vill ändra färgen klickar du på rullgardinspilen bredvid ikonen Markera.

(3) För att ta bort höjdpunkterna högerklickar du på den markerade texten och väljer Ta bort. Om du använder en styrplatta använder du Kontrollnyckel medan du klickar.

Hur lägger jag till signatur på en PDF?

Att lägga till en signatur är en av de viktigaste sakerna att göra. I Preview kan du enkelt lägga till en signatur.

(1) Gå till Verktyg -> Kommentera -> Signatur.

(2) Om du har en befintlig signatur sparad visas den. Välj signaturen eller klicka Hantera signaturer … för att lägga till ett nytt tecken.

(3) I Preview kan du lägga till en ny inloggning på tre sätt. Använder sig av Styrplatta, använder sig av Kameraoch med iPhone. Välj ett lämpligt sätt och lägg till en skylt.

Hur redigerar jag bilder på PDF på Mac?

I Preview kan du också lägga till bilder och göra enkla redigeringsuppgifter. Du kan beskära, rotera, ändra färg och ändra storlek.

Alla redigeringsverktyg finns under menyraden Verktyg.

Om du vill beskära ett foto, gå till Verktyg -> Beskära och dra över det område som du vill beskära.

I Förhandsgranskning kan du göra om dina ändringar. Gå till Redigera -> Ångra. Du kan också återställa din PDF till den senaste versionen. Gå till Fil -> Återgå till och välj bland de tidigare versionerna.

De redigerade filerna i Preview kan sparas i alla filformat som PNG, JPEG, TIFF och mer.

Det här är de saker du kan göra i programmet Förhandsgranskning. Redigera en PDF -fil på Mac med Preview -programmet och ändra den hur du än behöver. Från och med nu behöver du inte använda några andra PDF -redigeringsappar på din Mac. Om du vill veta om någon specifik funktion i Preview, berätta för oss i kommentarsfältet.

Följ våra sociala medieplattformar, Facebook och Twitter för att få fler uppdateringar.

0 Shares