Hur man ser vad som är trendigt på Twitter

0 Shares

Twitter handlar om vad som händer runt om i världen. Med andra ord är det en mikrobloggsida för att gannan användbar information. Med Twitter får du de senaste nyheterna, sport- och underhållningsämnena, politiska nyheter och mer. Det mest populära ämnet eller hashtaggen som mest delas, tweetas eller retweetas kallas trender eller trendiga ämnen. Twitter använder en algoritm för att ta reda på mest diskuterade ämnen eller händelser och ange dem under Trender. Denna funktion är utformad för att hjälpa Twitter -användare att hitta det mest omtalade ämnet eller de senaste nyheterna som pågår just nu. Så spelar Twitter en viktig roll för att få fram de trendiga ämnena som äger rum över hela världen. Om du vill veta hur du ser vad som är trendigt på Twitter, är du rätt plats.

Hur ser jag vad som är trendigt på Twitter?

Att hitta det som är trendigt på Twitter är enkelt och enkelt med riktlinjerna nedan.

Steg för att se vad som är trendigt på Twitter -appen

Om du använder Twitter -appen på Android eller iOS och vill se de populära ämnena, så är proceduren här.

(1) Gå till apparavsnittet och klicka på Twitter -app att starta den.

(2) Navigera till fliken Utforska för att trycka på förstoringsglas (sök) -ikon.

(3) Följande skärm visar dig nuvarande Twitter -trender.

Steg för att se vad som trender på Twitter Web

De som använder Twitter på webben kommer också att kunna kontrollera det trendiga innehållet genom att följa stegen nedan.

(1) Gå till https://www.twitter.com och logga in på ditt Twitter -konto.

(2) Klicka på #Utforska alternativet från den vänstra rutan på fliken Utforska.

(3) Navigera till trendsektionen för att se de senaste trendiga ämnena på Twitter.

Notera: Twitter -webben visar också de trendiga ämnena under tidslinjen Hem, sökresultat, profilsidor och sökresultat.

Techowns tips: Hur ökar jag anhängare på Twitter?

FYI!

Med Twitter kan du se trender för en specifik plats på twitter.com, Android och iOS. Följande ändringar måste utföras för att se platsspecifika trender.

På Twitter Web,

Klicka på Förändra på trender rutan> välj Behåll skräddarsydda trender baserat på plats och personer du följer. Klicka på Förändra att välja plats i närheten.

På Twitter -appen,

Klicka på på Twitter -appen Profil ikon> välj Inställningar och sekretess > välj Innehållspreferens. Välj sedan Trender under fliken Utforska> dra reglaget bredvid Trender för dig.

Vår åsikt

Det är det enklaste sättet att se Twitter -trenden eller trendiga nyheter. Det är viktigt att veta att inte alla Twitter -användare kommer att få samma trender. Eftersom Twitter tillhandahåller skräddarsytt innehåll med tanke på din plats, vem du följer, ditt intresse etc. Du kan välja att se trender som inte är skräddarsydda för dig också genom att välja olika platser.

Låt oss höra dina åsikter och åsikter om den här artikeln som kommentarer nedan. Följ oss på Twitter och Facebook för mer relevanta artiklar.

0 Shares