Hur man söker efter Windows -uppdateringar manuellt

0 Shares

Microsoft har gjort Windows PC mycket smartare och kraftfullare genom åren. Det fungerande operativsystemet är utformat på ett sådant sätt att det kan fungera många uppgifter automatiskt. Detta inkluderar Windows -uppdateringarna och enheten installerar alla nya uppdateringar utan manuellt ingripande. Men det är verkligen viktigt att du letar efter Windows -uppdateringarna om du verkligen är orolig för enhetssäkerhet. Varannan uppdatering är viktig eftersom den löser de specifika problemen som du för närvarande får. Om du letar efter uppdateringarna i sin tur kommer du att rädda din Windows -dator från skadliga attacker och ransomware. Oavsett om du inte har använt din enhet på ett tag eller bara vill se till att allt fungerar bra, manuellt att söka efter uppdateringarna ger dig lugn. Avsnittet hjälper dig i korthet att söka efter Windows -uppdateringar i korthet.

Hur söker man efter Windows -uppdateringar?

Baserat på Windows OS kan du hoppa in i respektive avsnitt för att leta efter Windows -uppdatering.

På Windows 10

(1) tryck på Windows -nyckel och klicka på inställningar (växel) -ikonen precis ovanför strömbrytaren.

(2) Välj Uppdatering och säkerhet alternativ.

(3) Välj följande skärm Windows uppdatering.

(4) Klicka på Sök efter uppdateringar knapp.

FYI! Windows 10 -uppdateringar är vanligtvis automatiska och det kommer att ske så snart du letar efter det. Vissa uppdateringar sker också när du inte använder datorn. Du kan stänga av automatiska uppdateringar i Windows och uppdatera det manuellt också.

I Windows 8

(1) Flytta markören till det högra hörnet för att välja Inställningar i charmfältet.

(2) Klicka på Ändra dator inställningar från botten av panelen.

(3) Klicka sedan på Windows uppdatering längst ner i listan till vänster.

(4) Träffa Sök efter uppdateringar nu.

Notera: Windows 8 -uppdateringar sker automatiskt. Ibland installeras uppdateringen när enheten slås på och är ansluten till internet.

Finns det några uppdateringar tillgängliga för Windows 7 och senare?

Microsoft släpper inte längre några nya uppdateringar för Windows 7, Windows Vista, Windows XP och andra modeller. Det beror på att Microsoft har avslutat supporten för sådana operativsystem.

Vår åsikt

Det är viktigt att installera den senaste uppdateringen på alla tjänster som körs på en Windows -dator. Även om de flesta uppdateringar installeras på Windows PC automatiskt, kan du hålla ett öga på det med manuella medel. På så sätt kommer du att kunna bli av med eventuella problem, buggar och mer.

Hjälps detta avsnitt med att söka efter Windows -uppdatering framgångsrikt? Låt oss höra det som kommentarer. Håll flikarna öppna på vår Facebook och Twitter sidor för mer intressanta artiklar.

0 Shares