Hur man spelar Fortnite på inkompatibla iPhone och Android | Guide

0 Shares

fortnite inte kompatibel

Efter att ha avslöjat tricket för att kunna spela Rocket League gratis på vilken smartphone som helst Android Och iOS, i dagens guide visar vi dig hur du spelar Fortnite använder samma system. Det spelar ingen roll om du har en 80 euro eller 1200 euro smartphone eller om Fortnite Mobile stöds eller inte, för än en gång kommer vi att dra nytta av Cloud Gaming att utmana spelare från hela världen.

Hur göra? Vi förklarar det för dig i några enkla steg i vår handledning!

Hur man spelar Fortnite på iPhone och Android som inte är kompatibel med NVIDIA GeForce NU

Fortnite på mobilen för alla smartphones tack vare GeForce NOW

Tack vare att versionen släpptes mobil från Fortnite, många användare har haft möjlighet att spela en av Herre på täppan mest älskad någonsin även utan användning av en konsol eller en dator. Det finns dock många smartphones som de stöder inte inbyggt den här titeln eller den, på grund av dålig hårdvara, har problem med att köra spelet, vilket orsakar fördröjning och avmattningar som gör det omöjligt att tävla även på lägre nivåer.

Av denna anledning har vi beslutat att ge dig en lösning som gör att du kan spela gratis Fortnite utan att använda hårdvaran på din enhet utan att använda internetanslutningen. Tycka om? Med, mer exakt med NVIDIA GeForce NU!

Hur spelar jag Fortnite på Android (även på en inkompatibel enhet)?

Låt oss gå steg för steg och börja med den första självstudien: hur man spelar på Android?

1. Registrera dig på GeForce NU

Först måste du gå till webbplatsen för NVIDIA GeForce NU och registrera dig genom att prenumerera på gratis plan. Genom den GRATIS planen kan du spela 1 timme om dagen och du måste köa för att komma åt spelservrarna.

Om du inte vill vänta eller vill spela mer än en timme om dagen kan du prenumerera på 9,99 euro per månad.

2. Ladda ner appen från Play Store

Efter att du har registrerat och valt typ av prenumeration måste du ladda ner appen “NVIDIA GeForce NU” från Play Butik. Då måste du logga in med de data du just använde för att registrera dig på webbplatsen.

3. Konfigurera Fortnite

Väl i appen kan du söka Fortnite bland de olika spelen som finns, men innan du börjar måste du gå till Epic Games butik att lösa in (eller “köpa” enligt webbplatsens definition) Fortnite.

Fortnite inte kompatibelt

4. Synkronisera ditt Epic Games -konto

När detta steg är gjort, gå tillbaka till programmet GeForce NU, klicka på inställningarna längst upp till höger och välj sedan “Spelsynkronisering”. Klicka nu på Episka spel för att se till att den ansluts korrekt.

Rocket League Mobile

I vissa fall har vi funnit att detta steg utförs automatiskt, så du behöver inte göra det manuellt. Alternativt har vi lämnat proceduren i alla fall.

5. Anslut gamepad

Vid denna tidpunkt måste du ansluta gamepad med smarttelefonen via Blåtand. Jag använde personligen Xbox One S -joysticken, men du kan använda vilken som helst kompatibel Bluetooth -kontroller.

Faktum är att innan vi startar spelet hittar vi anteckningen som anger att det inte är möjligt att spela utan pad.

6. Redo att spela Fortnite

Välj nu Fortnite från appen GeForce NU, logga in med Epic Games så börjar spelet!

Från och med nu kan du spela gratis Fortnite med din smartphone precis som på PC och konsol. Om du har en långsam anslutning kan spelet ryck, varför vi råder dig att göra det lägre manuellt kvaliteten på grafiken de fps från GeForce NOW -inställningarna.

Hur spelar jag Fortnite på iOS?

För Äpple och så iOS, proceduren ändras endast i den inledande delen. Faktum är att du måste besöka NVIDIA GeForce Now -webbplats från Safari, registrera dig och följ sedan guiden för att lägga till webbappHem.

När detta är gjort kan du följa alla steg från punkt 3 och framåt. Kul!

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter. Dröm

0 Shares