Hur man spelar in ett telefonsamtal på iPhone på 4 sätt

0 Shares

Alla andra Apple -produkter har utvecklats med säkerhet och användarnas integritet i åtanke. Därför till skillnad från Android i många aspekter. Den mest anmärkningsvärda funktionen som saknas på iPhone jämfört med Android är samtalsinspelning. iPhone saknar en samtalsinspelningsfunktion och du kommer inte att kunna spela in ett telefonsamtal så enkelt. Det beror på att Apple är orolig för användarnas integritet och är bunden till lands- och statsspecifika lagar. Så frånvaron av en inbyggd telefoninspelning på iPhone betyder inte att det är omöjligt att spela in samtal alls. För att få dig att hantera detta problem effektivt har vi tagit reda på hur du spelar in ett telefonsamtal på iPhone.

Viktig! Vi rekommenderar inte att du bryter mot Apples begränsning för att spela in telefonsamtal. Det här avsnittet syftar snarare till att hjälpa affärsmän och andra som verkligen inte vill missa en del av konversationen som i sin tur hjälper till med deras produktivitet.

Hur spelar man in ett telefonsamtal på iPhone?

Att spela in ett telefonsamtal på iPhone är inte omöjligt. Låt oss reda ut hur man spelar in ett telefonsamtal på iPhone. Lär dig spela in telefonsamtalet på din iPhone med olika tekniker.

Notera: Det är viktigt att informera din mottagare om samtalsinspelningsfunktionen innan du fortsätter med någon av lösningarna.

Hur spelar man in samtal på iPhone utan app?

Det enklaste och enklaste sättet att spela in iPhone -samtalet är att använda högtalarläge och spela in samtal med en annan enhet. Att spela in ett telefonsamtal på iPhone med en röstinspelare verkar vara det enklaste alternativet. Se till att du har en annan enhet med en mikrofon för att spela in telefonsamtalet. Du måste också bo på en plats som inte är bullrig för att spela in samtal utan några avbrott.

(1) Ring ett samtal till kontakten och slå på högtalaren läge.

(2) När calleen tar emot, informera dem om din samtalsinspelning.

(3) Håll telefonen tillräckligt nära röstinspelaren.

(4) Använd nu röstinspelaren för att börja spela in ditt samtal.

(5) Sluta spela in när konversationen är avslutad.

Hur spelar man in ett samtal på iPhone med QuickTime Player?

Om du har en Mac -dator är det möjligt att spela in iPhone -samtal med QuickTime Player. Du måste dock slå på högtalarläget för att spela in telefonsamtal med QuickTime Player.

(1) Slå på högtalarläget på iPhone när telefonsamtalet blir anslutet.

(2) Starta på din Mac QuickTime Player för att välja Arkiv -menyn.

(3) Välj Ny ljudinspelning alternativ från rullgardinsmenyn.

(4) Klicka på rullgardinsmenyn bredvid Spela in knapp. Välj Intern mikrofon alternativet checkas in.

(5) När du är klar klickar du på Sluta knappen för att avsluta inspelningen.

Hur spelar jag in telefonsamtal på iPhone med appar från tredje part?

Det är enkelt att spela in telefonsamtal på iPhone med hjälp av appar från tredje part som finns i App Store. Det finns bara ett begränsat antal appar för inspelning av telefonsamtal för iPhone och de bästa bland dem inkluderar

  • Call Recorder plus ACR
  • TapeACall
  • Rev Call Recorder
  • Ring Spela in nu
  • Super Call Recorder
  • Google Voice -app

Hur spelar jag in telefonsamtal på iPhone med röstbrevlåda?

Om din operatör låter dig ladda ner dina röstmeddelanden kan du enkelt spela in ditt iPhone -telefonsamtal. Öppna telefonappen på din iPhone och klicka på fliken Röstbrevlåda som finns längst ned till höger. När du ser ett röstmeddelande kommer du att kunna ladda ner dem.

Om du hittar ett alternativ som heter Call Voicemail -alternativet, skulle inspelning av telefonsamtalet inte vara så effektivt. Du kan dock fortsätta med stegen nedan.

(1) Ring ett samtal till din kontakt på iPhone och meddela dem om inspelningen av samtalet.

(2) Klicka på på iPhone Lägg till samtal knappen och ring ditt telefonnummer själv.

(3) När den blir ansluten kan du klicka på den Slå ihop samtal för att starta konferenssamtalet.

(4) Med detta kommer din konversation att spelas in som ett meddelande och du kan hämta det från din inkorg.

Vår åsikt

Det här är de beprövade metoderna som hjälper dig att spela in samtal på iPhone. För att vara mer exakt är det bättre att välja mikrofonen för att spela in ditt samtal. Detta är inte bara enkelt utan är också en tidskrävande metod. Om du bara kunde köpa i appen kan du använda inspelningsapparna från tredje part. Du bör hålla din talare informerad om inspelning av iPhone -samtal och syftet innan du håller dig borta från laglighetsproblem.

Hur användbar är den här artikeln för dig? Dela dina värdefulla åsikter som kommentarer nedan. För mer användbar artikeluppdatering, följ vår Facebook och Twitter sidor.

0 Shares