Hur man spelar in Nintendo Switch -spel | Redigera, spara & amp; Dela videor

0 Shares

Nintendo Switch är en av de ideala hybrid videospelkonsol. Det stöder onlinespel via internetanslutning. Med de trådlösa Joy-Con-kontrollerna kan användarna spela videospel utan problem. En av de mest anmärkningsvärda funktionerna i Nintendo Switch inkluderar möjligheten att spela in spel som videoklipp. På så sätt kan användarna fånga de spelmoment som är värda att dela. Nintendo Switch stöder inspelning och spara upp till 100 videoklipp förutsatt att du har tillräckligt med lagringsutrymme på konsolen. När du spelar in spelet som video kan du kopiera det till ditt SD -kort för vidare användning för att dela eller strömma videor. Det är också ett bättre alternativ att dela din prestation med andra via sociala medier. För att fortsätta med detta borde någon behöva veta hur man spelar in Nintendo Switch och samma sak behandlas i det här avsnittet.

Lista över spel som är kompatibla med videospelinspelning

Från och med nu kan inte alla Nintendo -spel spela in spelet. Den är begränsad och finns tillgänglig på följande titlar.

  • VAPEN
  • Splatoon 2
  • Mario Kart 8 Deluxe
  • Super Mario Odyssey
  • The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Notera: Det är viktigt att hålla någon av titlarna uppdaterade med de senaste titlarna.

Hur spelar man in Nintendo Switch?

Att spela in spelet medan du använder Nintendo Switch är ett steg i processen.

(1). Tryck länge på Fånga knappen till vänster Joy-Con.

(2). Vänta tills Sparar meddelande som visas i skärmens vänstra hörn.

(3). När en video sparas ser du det Sparad.

FYI! Det är fyrkantig knapp med en indragen cirkel som är placerad under riktningsplattan på vänster Joy-Con. På Switch Pro -kontrollen finns den på motsatsen till hemknappen.

När du håller knappen, kommer den att spela in spelningen i ungefär 30 sekunder automatiskt. Du behöver inte hålla knappen intryckt i 30 sekunder, utan ett långt tryck gör det.

FYI! Ett snabbt tryck tar en skärmdump på Nintendo Switch.

Hur ser man inspelning på Nintendo Switch?

En gång efter att videon spelats in kommer du att kunna se inspelningen. Lär dig stegen för att se den.

(1). Gå till Album på startskärmen.

(2). Inspelningen kommer att finnas tillgänglig tillsammans med skärmdumparna. Leta bara efter de klipp som representeras av 30 -talet i det nedre högra hörnet av miniatyren.

Notera: För att se videoklippen, tryck på Y för att pausa videon. Klicka på Videor endast från rullgardinsmenyn för att filtrera biblioteket.

(3). Klicka på inspelningen så öppnas den och spelas upp automatiskt.

Hur redigerar eller trimar du sparat spel på Nintendo Switch?

Om du vill redigera inspelningen som du har tagit, stöder Nintendo Switch den. Följ bara stegen nedan.

(1). Välja Album i HEM -menyn.

(2). Välj Alla skärmdumpar och videor alternativ.

(3). Välj videoinspelningen som du vill redigera och klicka på Redigering och publicering.

(4). Välj Trim och skjut den vänstra markören för att justera starten på videon.

(5). Tryck Nästa och skjut sedan höger markör för att därigenom justera slutet av videon.

(6). När du är klar klickar du på Spara och det kommer att sparas som en ny video.

Notera: Nintendo Switch stöder att ta en skärmdump på den pågående inspelningen. Tryck Y för att pausa videon och sedan välja Redigering och publicering. Välj Spara som skärmdump.

Vår åsikt

Att spela in spelet som ett videoklipp på Nintendo Switch är så enkelt att göra. Det är viktigt att komma ihåg att videoinspelningen för närvarande är begränsad till konsoler med systemmenyversion 4.0.0 eller senare. Endast begränsade programvarutitlar är för närvarande kompatibla med videoinspelning. Vi kan dock förvänta oss fler programvarutitlar som stöds inom en snar framtid.

Behöver du något klargörande angående inspelning på Nintendo Switch? Be om det i kommentarerna nedan. Håll flikarna öppna på din Facebook och Twitter sida för att veta de senaste artiklarna.

0 Shares