Hur man tar isär Xbox One -handkontroll | Steg för steg DIY -metod

0 Shares

Med Xbox One lät Microsoft sina användare uppleva bästa spel och underhållning. Xbox One tar dina spelkunskaper till en helt ny nivå. Du kommer att kunna spela som ett proffs med ett brett utbud av digitala spel som det har. Utan Xbox One Controller kommer du inte att kunna lära känna det riktigt roliga med att spela Xbox One -spel. Styrenheten är den mest viktigt för att kontrollera spelet. Xbox One-kontrollern har en synkroniseringsknapp, två analoga triggers, analoga pinnar, tio digitala knappar och en digital D-Pad. Förutom detta finns det en guideknapp med vilken du kommer att kunna slå på konsolen eller kontrollen. Av någon anledning, om du tänker på det demontering av Xbox One -kontrollen, då guidar vi dig steg för steg. Ta en titt på hur du tar isär Xbox One -handkontrollen i korthet.

FYI! Av någon anledning rekommenderar Microsoft dig inte att öppna Xbox One -spelkontrollen. Den rekommenderar dig att söka professionell hjälp för att hantera interna reparationer. Var försiktig eftersom skador på delarna kan ogiltigförklara garantin.

Hur tar jag åt Xbox One -kontrollen?

Du kan behöva följa stegen nedan för att skilja isär Xbox One -kontrollen.

Saker du behöver innan:

  • En plastbiten enhet
  • Magnetiska delar fack
  • Precisionsskruvmejsel med TR8 -bit

Se till att ta ut batterierna i kontrollen innan du påbörjar processen.

(1). Placera regulatorn på magnetiska delar fack för att förhindra att delarna faller på golvet och går vilse.

(2). Från verktygssatsen bör du ta orange bända verktyg för att ta bort handtagskåporna på regulatorn.

(3). Du borde skjut lirverktyget mellan plastsömmen på handtagen.

(4). Dra nu greppet bort från huvudkontrollen.

Notera: Det kommer att finnas en självhäftande hållare under plasten. Så du måste tillämpa lite av din kraft. Se till att du inte skadar de inre delarna.

(5). Gör samma sak för båda greppen.

(6). Använd TR8 -bitars skruvmejsel för att skruva loss skruvarna och placera dem på magnetbrickan.

(7). Nu kommer Xbox One -kontrollen att vara isär. Bara dra isär det ordentligt utan att skada kabeln som ansluter batteriet till styrenheten.

(8). Skruva loss säkerhetsskruvarna med hjälp av T8 skruvmejsel från satsen. Se till att du också skruvar loss skruven som sitter bakom klistermärket i batterihuset.

(9). Med detta kommer du att kunna upptäcka att styrenheten har tre delar. En frontplatta, mittkroppen med kretsar och batterihuset.

Vår åsikt

Att ta isär Xbox One -kontrollen är enkelt och enkelt. Men du bör vara mycket försiktig och hantera det med största försiktighet. På så sätt kan du demontera kontrollenheten för att rengöra insidan, fixa den fasta joysticken eller d-pad, åtgärda problem med styrenheten, måla den om du vill, byta bummers eller helt enkelt reparera den.

Har du kunnat demontera din handkontroll med våra riktlinjer? Dela dina åsikter i kommentarerna. För mer intressanta artiklar ska du hålla flikarna öppna på våra Facebook- eller Twitter -sidor. Följ vår Facebook och Twitter står för mer relaterade tekniska uppdateringar.

0 Shares