Hur man uppdaterar iTunes på Mac till den senaste versionen

0 Shares

iTunes är en integrerad del av Apple -enheter. Med appen kan du dela mediefilerna som är lagrade på din iPhone till Mac och vice versa. Precis som alla andra program och program har iTunes också nya uppdateringar. På alla Mac-datorer är iTunes en förinstallerad app. Ändå måste du uppdatera iTunes på Mac manuellt. Uppdatering av iTunes till den nya versionen kommer att ha nya funktioner och prestandaförbättringar. Så vi råder dig att uppdatera programmet så snabbt som möjligt.

Närhelst en ny uppdatering är tillgänglig för iTunes visar den en varningsmeddelande. Om du får varningen följer du stegen på skärmen för att uppdatera iTunes på Mac. Om du missade meddelandet eller om du vill leta efter nya uppdateringar följer du stegen nedan. Från och med nu är den senaste versionen av iTunes tillgänglig för Mac 12.8.

Sätt att uppdatera iTunes på Mac

Det finns två sätt att uppdatera iTunes -programmet på Mac.

  • Inom iTunes
  • Använda App Store

Hur uppdaterar jag iTunes på Mac i iTunes?

(1) Öppna iTunes programmet på din Mac.

(2) Klicka på iTunes från menyraden.

(3) Välj nu Sök efter uppdateringar alternativ.

(4) Detta kommer att leta efter en ny programuppdatering. Om en ny uppdatering hittas kommer den att be dig att ladda ner den nya uppdateringen. Om en ny uppdatering inte hittas visas en popup som visar att iTunes är uppdaterat.

(5) När den nya uppdateringen laddas ner installeras den automatiskt och din iTunes -app startar om till den nya uppdateringen.

Hur uppdaterar jag iTunes på Mac med App Store?

(1) Öppna App Store på din Mac.

(2) Klicka på Uppdateringar ikonen högst upp på skärmen.

(3) Klicka nu på Uppdatering knappen bredvid iTunes -appen. Om iTunes -appen inte är tillgänglig här använder du den senaste versionen av iTunes -appen.

(4) Ett popup-fönster visas där du ska bekräfta, klicka på Fortsätta knapp.

(5) Vänta tills installationen är klar.

(6) När processen är över stänger du App Store.

(7) Öppna nu iTunes -appen. Det meddelar dig att den nya uppdateringen är installerad. Klick OK att gå vidare.

Tips till Techowns: Hur uppdaterar jag Mac -programvara?

Det här är de två sätten du kan uppdatera iTunes -programmet på Mac. Uppdatera iTunes -appen för att få nya funktioner och snabbare filöverföringsuppgifter. Om du har några tvivel om iTunes -appen, berätta för oss i kommentarfältet.

Följ våra sociala medieprofiler, Facebook och Twitter för att få mer information om iTunes.

0 Shares