Hur överför jag foton från iPhone till iPhone?

0 Shares

För de flesta människor lagrar iPhone massor av foton, videor som togs i användarnas vardag. Ibland måste du överföra foton från din iPhone till en annan iPhone. Till exempel, när du tar en fin bild, skulle du omedelbart skicka den till din vän. Eller om du har en ny iPhone, medan du behåller ett stort antal bilder som du inte vill förlora på den gamla, hittar du ett sätt att snabbt överföra foton till den nya iPhone.

Egentligen finns det många sätt att skicka data mellan iPhone. Se följande innehåll, och det täckte de 4 vanliga metoderna för att överföra foton från iPhone till iPhone.

Metod 1. Synkronisera foton mellan iPhones via iCloud

iCloud är ett bra verktyg som låter dig komma åt dina foton och annan data som laddas upp till ditt iCloud -lagringsutrymme. Du kan aktivera funktionen “iCloud -foton” på dina iPhones, och din Foto -app synkroniseras mellan de två enheterna.

Steg 1. Gå till “Inställningar”> “[Your Name]”>” ICloud ”>” Foton ”.

Steg 2. Slå på “iCloud -foton”.

Därefter laddas dina foton på denna iPhone upp till din iCloud så länge den innehåller tillräckligt med utrymme.

Steg 3. Öppna den nya iPhone, gör samma steg för att aktivera funktionen “iCloud -foton”. Därefter laddas bilder ner från iPhone -källan.

Note:

  1. Om mål-iPhone är helt ny kan du behöva slutföra installationen på skärmen och logga in med samma Apple-ID.
  2. iCloud är baserat på en internetanslutning, så se till att du har ett stabilt nätverksförhållande.

Metod 2. Säkerhetskopiera och återställ hela iPhone med iTunes

iTunes kan säkerhetskopiera din iPhone och återställa den till en annan iPhone utan att synkronisera. Det är inte lika enkelt som iCloud, och det kommer att flytta annan data på din iPhone, men det är fortfarande värt ett försök. Det har ingen lagringsgräns och det är ett bra val om du har en ny iPhone för att behålla tidigare data.

Notera: iTunes säkerhetskopierar och återställer de flesta iPhone -data inklusive foton, du kan kontrollera vad iTunes Backup innehåller för att veta mer information.

Steg 1. Anslut käll -iPhone med din dator. Installera och starta iTunes på din dator.

Steg 2. Välj fliken “Sammanfattning” i den vänstra rutan i iTunes.

Steg 3. Välj “Den här datorn” under säkerhetskopior och tryck sedan på “Säkerhetskopiera nu”. Följ sedan anvisningarna för att säkerhetskopiera hela iPhone.

Steg 4. När säkerhetskopieringen är klar, ansluter du mål -iPhone med datorn.

Steg 5. Välj fliken “Sammanfattning” och klicka på “Återställ” för att återställa säkerhetskopian till den anslutna iPhone.

Metod 3. Överför selektivt foton mellan iPhone utan synkronisering

iCloud och iTunes är officiella lösningar för att skicka data mellan iPhone. Du kanske inte nöjer dig med dem eftersom iCloud -lagring är begränsad och iTunes inte är flexibelt. Då kan AOMEI MBackupper hjälpa dig. Det är ett professionellt iPhone -dataöverföringsverktyg som gör att du kan säkerhetskopiera dina foton på din dator och återställa dem till en annan iPhone, iPad eller iPod Touch. Så du stör dig inte på lagringsgränsen.

Dessutom kan du bara överföra dina favoritbilder på din iPhone med AOMEI MBackupper. Den stöder att välja specifika foton att dela med en annan enhet. Därefter guidar vi dig igenom hur du använder detta överföringsverktyg.

Steg 1. Kör AOMEI MBackupper och klicka på “Fotosäkerhetskopiering”.

Steg 2. Klicka på “Foton” -ikonen.

Steg 3. Här kan du se dina foton åtskilda av dina fotoalbum. Välj dina favoriter och klicka på “OK”.

Steg 4. Klicka på “Starta säkerhetskopiering” för att spara foton på din dator.

Steg 5. Koppla bort iPhone -källan och anslut den riktade iPhone -enheten.

Steg 6. I säkerhetskopieringshanteringen väljer du bildbackupen och klickar på “Återställ”.

Metod 4. Airdrop -foton mellan iPhones

Airdrop är ett bekvämt sätt att överföra filer mellan olika Apple -enheter. Det beror på Bluetooth och Wi-Fi-anslutning, så du måste slå på de två funktionerna i Kontrollcenter. Men om du behöver överföra ett stort antal foton är Airdrop inte det bästa alternativet eftersom hastigheten kan vara mycket långsam.

Notera: Dina iPhones måste köras med iOS 7 och senare. Det fungerar förmodligen inte bra med vissa gamla iPhone -modeller.

Steg 1. Gå till appen “Foton” på din iPhone.

Steg 2. Knacka på ”Välj” -alternativet och välj de foton du vill överföra.

Steg 3. Tryck på ikonen “Dela” och välj “Airdrop”.

Steg 4. Välj en person eller enhet.

Steg 5. På mål -iPhone kommer den att fråga dig om du accepterar dessa foton. Tryck på “Acceptera”.

Vänta på att överföringsprocessen är klar och det kommer att stå “Skickat” på enhetsnamnet.

Slutsats

Med ovanstående 4 metoder kan du enkelt överföra foton från en iPhone till en annan. Hoppas det här inlägget verkligen kan hjälpa dig att dela de foton du gillar mellan iPhones. Om dessa bilder eller andra data verkligen är viktiga för dig föreslår vi att du säkerhetskopierar dina iPhone -foton till en dator för att skydda dem från förlust.

Följ Techowns Facebook och Twitter sidor för att hålla kontakten med oss.

0 Shares