Hur tittar jag på Apple TV+ på LG Smart TV? [Step by Step Guide]

0 Shares

Apple TV är en av de välkända streamingapplikationerna med Apple TV Originals. Den har prisbelönta serier, underhållningszonen för barn, banbrytande dokumentärer att inspirera, komedier, tävlande dramaer och mycket mer. LG Corporation är den näst största tv-tillverkaren i världen. Det meddelade att det har gjort Apple TV -appen tillgänglig på sina TV -apparater sedan november 2019 -modellen och dess framtida versioner i cirka 80 länder. I den här guiden, låt oss se hur du tittar på Apple TV på LG TV.

Apple TV -prenumerationsplans

  • Inledningsvis får du en free rättegång på sju dagar.
  • $ 4,99 är prenumerationskostnaden per månad efter free testpaket som du kan dela med upp till fem familjemedlemmar.
  • Med alla nya Apple -enheter ingår Apple TV+ free i 1 år om du hämtar erbjudandet inom 90 dagar.

Steg för att titta på Apple TV+ på LG TV

Steg-för-steg görs nedan för att titta på Apple TV på LG TV.

(1) Vänd smarta LG TV.

(2) Tryck på Hemknapp i LG fjärrkontroll.

(3) Navigera i Apple TV från den tillgängliga menyn och hitta den. Om det inte är tillgängligt kan du ladda ner och installera det från LG content store.

(4) Efter installationen, gå till inställningar följd av konto och Logga in använda apple-ID (om du inte har ett, skapa med Apples webbplats) och följ instruktionerna på skärmen för att konfigurera.

(5) Efter inloggning, öppna Apple TV och börja njuta.

NOTERA: Om appen inte är tillgänglig för din TV finns det några alternativ för att strömma Apple TV på vår gamla version Smart LG TV. Du kan använda kompatibla enheter som Chromecast, Roku, Amazon Fire Stick och Samsung TV.

Slutnot

Det är möjligt att enkelt titta på Apple TV+ på LG smart -TV -enheter med dessa steg. Den stöder AirPlay 2 och HomeKit för trådlös integration med Apple -enheter. Om du hänger med några tvivel kan du använda kommentarsfältet. Följ techowns på Facebook och Twitter för att fånga våra senaste artiklar direkt.

0 Shares