Huvudkameran för Xiaomi Mi Mix 2s kommer att uppdateras med firmware för Mi 8 -kameran för att förbättra dess kvalitet

0 Shares

För några dagar sedan berättade vi från vår kollega Jonathan Munizagas händer om fördelarna med Xiaomi Mi Mix 2S genom en recension. Idag har Xiaomi meddelat det av Lei Jun (varumärkesdirektör) snart kommer utrustningen att få en ny firmware -uppdatering som kommer att gynna din kamera.

Tack vare ett inlägg på Weibo sociala nätverk sa Lei Jun:

”Kamerautvärdering är inte bara en objektiv faktor, det finns många subjektiva faktorer som gör utvärderingen mycket svår. DxOMark är en extern utvärderingsbyrå för kameraindustrin och har ett visst riktvärde ”.

Låt oss komma ihåg att Xiaomi Mi Mix 2s fick 101 i fotografering och 88 i video i genomsnitt 97 poäng, medan Xiaomi Mi 8 fick 105 poäng i fotografering och 88 poäng i video i genomsnitt 99 poäng enligt rankningen av DxOMark.

Detta beror på att Mi Mix 2s har samma sensor i sin bakre kamera som det nya flaggskeppet som vi känner till som Mi 8, sensorn skapad av Sony kallad IMX 363 som har en dubbel 12MP sensor och en bländare på f / 1.8, men fotokvaliteten på Mi 8 är mycket högre än Mi Mix 2s.

Därför Mi 8 är bättre optimerad kamerans firmware, vilket gör dina foton av överlägsen kvalitet och nu Xiaomi kommer att uppdatera firmware för Mi Mix 2s för att förbättra kvaliteten på sin kamera som matchar den med Mi 8.

För tillfället återstår det bara att vänta på att den fasta programvaran släpps så att vi kan se om skillnaderna som de märker i DxOMark verkligen finns eller inte.

Källa: Gizmochina

0 Shares