I form efter semestern: Xiaomi smarta vågar till ett fyndpris!

0 Shares

Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 |  EdWayBuy

Lei Juns företag har ett brett utbud av produkter relaterade till kroppens välbefinnande och en av de mest uppskattade och presterande är utan tvekan dess smarta skala. Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 finns tillgängliga i flash -erbjudande och det gör det med ett superpris att inte underskattas!

Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 är smart och kostar väldigt lite

Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 |  EdWayBuy

Den första betydande förändringen från föregående generation är utan tvekan introduktionen av Bluetooth 5.0 som, till skillnad från 4.1 ger betydande energibesparingar och bättre anslutningsprestanda. Tack vare stålsensorerna går felet vidare 100 gram till 50 gram. En annan funktion som kan vara användbar är den som är kopplad till det nya viktläget för att kunna väga ännu mindre föremål.

xiaomi smart skala

Xiaomis smarta skala behåller alla specifikationer som vi redan har lärt oss att älska, med mätning av kroppsfett, muskelmassa, idealvikt och andra specifikationer som då och då kan konsulteras klokt i appen. Som alltid, särskild uppmärksamhet på priset: Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 är på ett flash -erbjudande till en riktigt girig mängd, tack vare EdWayBuy -butiken. Nedan hittar du länken till köpet:

Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 |  EdWayBuy

Frakt från EUROPE – Betalning med PayPal

Mer mindre

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter Föregående artikel Med detta tillbehör blir din Roborock S7 det bästa vakuumet 2021

Obegränsad passion för teknikvärlden i alla dess aspekter. Utexaminerad i statsvetenskap delar han sin kärlek till teknik med den för filmer och tv -serier, brädspel och de mest varierade sporterna, fotboll i första hand.

0 Shares