I iOS 14 kan du aktivera en funktion genom att knacka på baksidan av iPhone

0 Shares

Igår bevittnade vi nyheterna om att den nya iOS 14 som för tillfället är tillgängligt för utvecklare, och de som har haft möjlighet att prova det, har upptäckt saker som inte tillkännagavs på WWDC.

Flera webbplatser har markerat en ny tillgänglighetsfunktion som gör att vi kan aktivera funktioner när vi trycker på baksidan av vår iPhone.

Denna funktion kallas Back Tap och det låter oss använda en standardfunktion genom att göra två eller tre kranar på baksidan av iPhone och kan aktiveras från tillgänglighetsmenyn i iOS 14.

Naturligtvis tillåter Back Tap bara att tilldela standardfunktioner, som att aktivera Siri, visa meddelandecentret och till och med sänka eller höja volymen. För närvarande är det inte möjligt att tilldela andra anpassade funktioner.

Vissa kommer att tycka att det är användbart, andra kanske inte, men vi kan inte förneka att det är något genialt att uttrycka det på något sätt, förutom att Apple ville ge en funktion till något som vi vanligtvis inte gör, det vill säga att vidrör utrustningens baksida.

Via MacRumors

0 Shares