I Ryssland introducerade en version av iPhone Xs Max för 1 000 000 rubel

0 Shares

Det rysk-italienska företaget Caviar, som tillverkar smyckemodifikationer för iPhone, har släppt den dyrbara iPhone Xs Max. Tillverkarens kollektion har fyllts på med fyra nya modeller: “den lyxigaste”, “den mest hållbara”, “den mest gyllene” och “den lättaste”.

Kaviar Maximala diamanter

Kaviar Maximala diamanter Är den lyxigaste iPhone Xs Max. Gadgets kropp är tillverkad av svart PVD -beläggning och dekorerad med 400 diamanter. Kostnaden för en sådan smartphone är 639 000 rubel.

Caviar Maximum Invincible – Detta är den mest hållbara iPhone Xs Max, vars kropp är tillverkad av en millimeter titanplatta, “kan stoppa en kula.” Kostnaden för denna version är 349 000 rubel.

Caviar Maximum InvincibleCaviar Maximum Invincible

Caviar Maximum Ultralight är den lättaste versionen av iPhone Xs Max. Glasets bakre panel av nyheten ersattes med en kol. På grund av detta har enheten blivit lättare med 8 gram. Den lättaste iPhone Xs Max kostar 329 000 rubel.

Caviar Maximum UltralightCaviar Maximum Ultralight

Caviar Maximum Gold Är iPhone Xs Max med ett guldfodral. Kostnaden för denna modell är 379 000 rubel. Finns även modell Maximalt fint guldvars baksida är gjord av 150 gram rent guld 787 analysvärde. Denna modell släpps i ett enda exemplar. Dess kostnad är 999 000 rubel

Caviar Maximum GoldCaviar Maximum Gold
0 Shares