iFixit undersöker mysteriet med kylsystemet i Samsung Galaxy Note 20 och Note 20 Ultra (foto)

0 Shares

Vi hade redan visat dig den noggranna demonteringsoperationen som utfördes av killarna från jag fixar det på den nya Samsung Galaxy Note 20 och Note 20 Ultra, och nu ska vi gå tillbaka till att prata om det eftersom en detalj som upptäcktes när moderkortet extraherades otroligt förvånad över teamet.

Trots förväntningar, kylsystem som upptäcktes på den amerikanska marknaden är det inte vanligt att demontera dem ångbastu, men en grafitplatta med grafit. Tack vare en demontering i Kambodja har nyfikenheten skjutit i höjden eftersom man lärde sig att andra enheter är utrustade med ångkamrar i koppar.

LÄS OCH: Instagram Stories på Android suger

Uppenbarligen känner inte alla att ta isär de sydkoreanska företagens dyra enheter, varför iFixit-teamet har släppt bilder som visar dem nakna och råa, som vi gör tillgängliga för dig i gallerierna i slutet av artikeln.

De framförde flera hypoteser för att förklara dessa skillnader. där först det gäller möjligheten att Samsung experimenterar med nya kylsystem; där andra, istället att SoC Exynos vissa internationella modeller kräver annan kylhårdvara än amerikanska på grund av Snapdragon-processorerna som de drivs av; där tredjeäntligen anförtror den orsaken till den termiska belastningen på 5G som inte alla enheter har.

Ett riktigt svar på deras frågor de kunde inte hitta det, trots att ha motbevisat den andra hypotesen genom att förklara att andra internationella modeller är utrustade med grafitlager.

Vem vet vad sanningen blir, har du några idéer? Låt oss veta i kommentarerna!

Samsung Galaxy Note 20-bilder

Samsung Galaxy Note 20 Ultra-bilder

Källa: iFixit

0 Shares