Information om en ny Samsung Galaxy C7 Pro visas

0 Shares

Allt verkar tyda på att Samsungs sydkoreaner skulle arbeta med en nästa medlem i Galaxy C -serien, som skulle heta Galaxy C7 Pro.

Denna nya smartphone sågs i ett prestandatest där några av dess tekniska specifikationer spelades in, som rapporterats Sammobile.

Galaxy C7 Pro skulle ha en 5,7-tums skärm med Full HD-upplösning, förutom att den ingår i en Qualcomm Snapdragon 625 åtta-kärnig processor med 2,21 GHz-hastighet och 4 GB RAM.

galaxy-c7-pro-benchmark-595x540

Dessutom tillägger den ovannämnda portalen att den kan komma i versioner av 32 och 64 GB internt minne, utbyggbart med MicroSD -kort. När det gäller kameror skulle vi ha en 16 megapixels huvudsensor med f / 2.0 bländare, PDAF och dubbelblixt, samt en 8 MP främre sensor.

Slutligen skulle vi ha en USB Type-C-kontakt, den skulle fungera med Android 6.0.1 Marshmallow och 4G-anslutning, Bluetooth 4.1, GPS, NFC … etc. För närvarande är det okänt när denna nya smartphone som Samsung redan förbereder skulle presenteras, även om rykten tyder på att det skulle vara nästa månad.

0 Shares