Instagram bekräftar att det slutligen inte kommer att meddela användare när de tar skärmdumpar av våra berättelser

0 Shares

Av alla applikationer som finns idag, när vi har något viktigt att tillkännage eller när vi vill dela en händelse i vårt liv, har Instagram i allmänhet blivit ett av de första alternativen när man bestämmer vilket socialt nätverk som ska laddas upp som berättelser.

Instagram och skärmdumpar

Således, om något för närvarande skilde Snapchat från Instagram, var det att när användare tog en skärmdump av våra berättelser, i det senaste sociala nätverket fick vi inte besked om det, förrän i februari började ryktet cirkulera om att detta skulle förändras.

Hur som helst, från Buzzfeed varnar de för att det inte längre kommer att vara fallet, eftersom företaget har beslutat att vända beslutet, till tycke för många användare som tyckte att detta meddelande var irriterande.

Följaktligen verkar beslutet fattas baserat på det faktum att nästa Instagram-projekt nästan uteslutande är avsedda att förbättra videosektionen i dess applikation, eftersom vi tydligen snart kommer att kunna ladda upp videor med lång varaktighet och inte begränsa oss till 1 minut som faktiskt händer.

Avsikten är tydlig, och det är att med denna nya funktion verkar Instagram vilja kämpa sida vid sida med YouTube, men den här gången prioriterar du videor i porträttläge, något som på YouTube är irriterande för nästan alla användare.

Källa: Buzzfeed
0 Shares