iOS 12.1, tillgänglig idag för enheter som stöds #AppleEvent

0 Shares

Apple-evenemangsdag! Som vanligt i denna typ av händelse är det också uppdateringsdag, i detta fall iOS den som gör hoppet till version 12.1 på alla kompatibla enheter, som är alla de som redan finns i iOS 12.

Uppdateringen innehåller flera nya funktioner som redan meddelades av tillverkaren för en tid sedan, till exempel tillägg av gruppsamtal till Facetime, till exempel. Nu vi kan lägga till upp till 32 personer samtidigt, så var inte rädd för att ta med hela familjen.

För det andra, många går också med emojis ny, i detta speciella fall är de färgade, skalliga och många nya hudtoner.

En annan attraktiv nyhet är förmågan att kontrollera skärpedjupet i våra porträtt. Detta är uppenbarligen begränsat till telefoner som har den andra linsen och tillåter detta fotograferingsläge.

Till sist, vi hittar möjligheten att använda dubbla SIM-kort, ett fysiskt och ett virtuelltäven om detta för närvarande inte har någon betydelse i vårt land, eftersom ingen av de nationella operatörerna har implementerat eSIM-teknik.

Uppdateringen kommer att finnas tillgänglig på din närmaste iPhone eller iPad, så du kan börja njuta av dessa nyheter från idag.

0 Shares