iPad Pro 2018 böjer sig enkelt efter några dagars regelbunden användning

0 Shares

Detta har aldrig hänt tidigare, och här är det igen: iPad Pro 2018 -fodralet böjer sig lätt, även vid normal användning. Det berömda iPhone 6 -problemet har tagit sig till Apples nya surfplattor.

iPad Pro 2018

Många sociala medieanvändare har klagat på den lättvikna Apple-surfplattan. Någon hävdade till och med att den nya iPad Pro var böjd direkt ur lådan. Andra hävdar att prylen deformerades på bara en vecka eller några dagar vid normal användning.

Således kan ägarna till den nya iPad Pro rådas att hantera sin surfplatta varsamt och noggrant. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt att bära enheten i en ryggsäck eller väska tillsammans med andra föremål.

Säkert kommer Apple att kunna åtgärda problemet i nästa omgång tabletter och ersätta användare med sina skadade enheter, men detta kommer definitivt att orsaka en obehaglig eftersmak för iPad Pro 2018 -ägare.

Misslyckat slutet av året för Apple

Definitivt fungerade inte andra halvåret för Apple. Till en början visade de nya iPhonesna inte tillräcklig popularitet på marknaden, varför företaget var tvungen att minska produktionen av smartphones, samt sänka priset på iPhone Xr och återuppta produktionen av iPhone X. Mot denna bakgrund , Apple förlorade 72 miljarder dollar i kapitalisering på en vecka.

0 Shares