IPad Pro 2018 kan komma utan en hemknapp

0 Shares

Det finns bara en dag kvar att veta nyheterna om att Apple kommer att ge oss resten av året. Vi har redan sett de nya iPhone Xs, Xs Max och Xr, tillsammans med Apple Watch Series 4. Vi har dock inte sett den nya iPads-serien som ska komma i år. IPad-formeln är ganska enkel och framgångsrik. Inte för ingenting är det kanske den mest framgångsrika surfplattan på marknaden. Tydligen kommer denna formel att förändras lite i år.

På 9to5mac-webbplatsen, som tittade inuti en av iOS 12-versionerna, hittade de en bild som visar en iPad med olika förändringar i pannan. Först och främst kan vi se att hemknappen inte längre finns där, efter trenden med årets iPhones. En förändring som, om vi tänker på det, är ganska uppenbart för att hålla alla produktlinjer på nivå. Å andra sidan har vi rundade kanter, som tillsammans med avsaknaden av en hemknapp borde ge oss en mycket större skärm i ett liknande eller ännu mindre format.

En av de stora lättnaderna för de mer konservativa är frånvaron av hack, så att de kan andas lätt om de vill förnya sin iPad.

Och bak?

Tyvärr finns det inget foto på baksidan, men det borde likna designen på den gamla iPhone 7 eller 6. Att ha en heltäckande enhet kan fortfarande vara för ömtålig och hal även om alternativet aldrig utesluts.

Rykten säger ™ att den nya iPad Pro kan komma med USB C, som den första Apple-enheten som eliminerar blixtporten (MacBooks ockuperade MagSafe) för att ge plats för en mer universell port, kanske öppnar möjligheterna för ett större antal tillverkare av tillbehör . De ryktade storlekarna är 11 och 12,9 tum, som går in i en kamp med den redan övergivna serien av MacBook Air och den lilla MacBook för att torka.

Har du en iPad? Planerar du att förnya den med den här nya serien? Lämna oss din kommentar!

Källa: 9to5mac
0 Shares