iPad Pro 5G-modeller ryktas att debutera i år

0 Shares

Det senaste partiet av Apple-relaterade rykten är inne och de har att göra med iPads. Det visar sig att Apple kommer att lansera en iPad Pro 5G modell i år, med en Apple A14X CPU inuti. Informationen kommer från DigiTimes, som är väl ansluten till försörjningskedjan.

Rykten talade också om att Apple skulle ta med 5G på iPhones i år, så varför inte iPads? Vi har redan haft en 5G-surfplatta där ute, Tab S6 5G och MatePad Pro 5G från Huawei bör också släppa snart. Jag satsar på att Lenovo och Microsoft inte är långt efter med sina egna 5G-skiffer. Det är mycket troligt att de nya iPadsna med 5G kan använda Qualcomm Snapdragon X55-modem. En viktig sak att nämna är att Digitimes inte alltid förstår det och vi är lite osäkra på deras information, eftersom analytiker Ming-Chi Kuo tidigare förutspådde att 5G iPads bara skulle komma 2021.

5G-täckningen skakas lite av Huawei-skandalen, med stora delar av Europa fastnat i limbo för dess genomförande. USA ligger också efter schemat och i princip är det bara Sydkorea som går bra, Kina har också sina 5G-täckta områden, Schweiz också och vissa delar av Storbritannien. Det finns rykten som säger att vi kunde se den långa ryktet trippelkamera fyrkantig modul iPad så snart som mars, när iPhone 9 tappar. Jag känner att 5G iPads kommer i oktober, om de kommer.

Vi har också hört att nya Apple-skivor kommer att fokusera på AR-funktioner och behålla USB-C-portarna från föregångarna. Det finns också ett rykte som säger att Apple vill skapa sina egna 5G-antenner för 2020-iPhonerna, så varför inte iPads? Naturligtvis pratar vi om antenndesignen, inte om den faktiska komponentproduktionen.

0 Shares