iPad Pro 9.7 blir nedsänkt i vatten för att testa dess vattentäthet …

0 Shares

Det är ett välkänt faktum att Apple inte marknadsför sina produkters vattentäthet, men det hindrar inte granskare och testare från att dunka dem i vätska. IPad Pro 9.7 genomgick ett sådant test, tillsammans med en Galaxy S7.

vatten ipad pro

Den första kontakten med vatten var OK, eftersom tabletten inte spontant stängde av eller visade ett fel. Dunk sker i 1 fot djupt vatten och testaren hävdar att han gjorde det med den första iPad Pro och medan den överlevde under lång tid, men det fungerade inte efteråt. 9,7 -tumsskärmen fungerar vackert under vattnet och färgtemperaturen och ljusstyrkan verkar bra först.

Det är först efter 6 minuter som vattenskador blir tydliga. Längst ner till höger visas flera lager av vattenskador. Sedan börjar skiffern öppna slumpmässiga appar och slumpmässiga alternativ och inställningar. Vattnet fyller skärmpanelen och sprider sig in i skiffern, mot åtta minuter. De nionde minuterna ger en mycket svag skärm och sedan vid minut 11 glider skärmen och visar bilden förstörd.

Slutligen, vid minut 15, blir iPad Pro 9.7 mörk och dör i princip. Enheten är fylld med vatten och det finns nästan noll hopp om att den kommer till liv. Sammantaget skulle jag säga att om du tappar tabletten av misstag i badkaret och tar ut den snabbt, kan du ha en chans, men med mer än 7-8 minuter är skadan i stort sett permanent.

0 Shares