iPad Pro försenad till september, produktionen får skylla

0 Shares

Apple verkar verkligen göra den iPad Pro verklig, enligt de senaste rykten, men förvänta dig inte att den kommer att presenteras under evenemanget den 9 mars. Det beror på att produktionen just har försenats till september, enligt källor.

ipadpro_bonus_1-640x426

Rapporten kommer från Bloomberg och nämner att Cupertino -företaget har sett sig lämpligt att försena debuten några månader, eftersom det stötte på produktionsfrågor. Bloombergs insiders hävdar att 12,9 tums skiffer är försenad på grund av displaypaneltillbehör. Ursprungligen var den stora iPad tänkt att debutera detta kvartal, i ett försök att återuppliva ett produktsegment som har minskat i transporter under de senaste kvartalen.

IPads blir hårdare och hårdare konkurrenter, både i pris och funktioner. Vi har coola Dell -modeller, starka Samsung -surfplattor, prisvärda och välspecificerade ASUS -surfplattor och listan fortsätter och fortsätter. Det ryktas att iPad Pro ska få en speciell penna och en tangentbordsdocka och den kommer med företagsfunktioner och flerfönsterläge.

0 Shares