IPhone 13 skulle ha möjlighet att ansluta till lågbana satelliter för att ringa och skicka meddelanden när de är utan ett mobilnät

0 Shares

Vi har nyheter relaterade till nästa iPhone än Apple borde presentera oss nästa månad som redan är nära att börja. Faktum är att rykten påstår att hans presentation det blir 14 september, men inget är bekräftat än.

Men hej, informationen den här gången kommer från den berömda Apple -analytiker vi känner till Ming-Chi Kuo, som försäkrar att nästa iPhone 13 kommer att överraska oss genom att ha förmågan att ringa när vi är utan nätverkstäckning.

Enligt Kuo, IPhone 13 kommer att ha möjlighet att ansluta med lågbana satelliter för att ringa samtal och även skicka textmeddelanden När vi befinner oss i ett område där det inte finns någon mobil täckning.

För att uppnå allt detta skulle Apple använda ett speciellt Qualcomm -modem, särskilt Qualcomm X60 som skulle modifieras av Apple så att iPhone 13 kan ansluta till denna typ av satelliter.

Nu är det inte särskilt klart hur allt detta faktiskt skulle fungera, sedan Det är inte känt om det kommer att kosta extra att använda det, om det är nödvändigt att använda ett extra tillbehör eller om det kommer att vara ett exklusivt tillägg för iMessage och FaceTime.

Naturligtvis tillägger Kuo att det inte kommer att vara något som vi bara ser i iPhone 13, eftersom det också skulle införlivas i nästa Augmented Reality -linser för företaget och även i framtiden. Apple bil, samt lite tillbehör från sakernas internet.

Det som denna analytiker nämner vid det här tillfället låter väldigt långsökt, men vi kan förvänta oss allt från Apple. Och om det skulle vara sant, skulle det vara något som vi senare skulle se på Android -telefoner, som det alltid händer.

Via 9To5Mac

0 Shares