IPhone 7 kan spela in video i 4K vid 60 FPS

0 Shares

Vi är bara en dag kvar från lanseringen av Apples nya iPhone, så de senaste rykten måste alltid tas med viss delikatess och inte omedelbart tro. På kvällen till detta tillkännagivande hävdar en vietnamesisk webbplats att han har testat enheten och levererar ganska intressanta nyheter.

Enligt denna källa, iPhone 7 skulle kunna spela in video i 4K, men till skillnad från iPhone 6S skulle den nya modellen göra det med 60 bilder per sekund, vilket skulle ge en mycket mer flytande bild. Detta innebär en upplösning på 3840 × 2160 pixlar, vilket är mer än tillräckligt för en skärm så liten som dessa enheter.

Självklart en video med dessa egenskaper är mycket tyngre, men det är meningsfullt med tanke på att Apple också hade bestämt sig för att lämna basmodellen på 16 GB och ge vika för 32 GB. Detta gör att användarna inte får slut på lagringsutrymme genom att skapa sitt eget innehåll.

Som vi berättade för dig i början måste alla rykten betraktas som sådana. I morgon får vi veta alla nyheter som Apple har förberett, och Vi kommer att vara i San Francisco för att berätta allt som händer på evenemanget.

Via Apple Insider
0 Shares