IPhone 8 skulle få en ny färg med spegeleffekt

0 Shares

De stoppar inte läckorna avseende den nya iPhone -modellen som Apple kommer att presentera. Förutom att iPhone 8 kommer att innehålla en OLED -skärm för första gången, eller att den skulle innehålla en ny kontakt för snabb laddning, har vi idag nyheter om färgerna i vilka den kommer att finnas tillgänglig.

Bejamin Geskin, känd för sina läckor på Twitter, har delat en bild där han påpekar det nästa iPhone kommer att ha 4 färger vid lanseringen, en av dem är en ny variant med spegeleffekt eller krom, med en finish som liknar det fall som vi ser på bilden du har delat.

https://twitter.com/VenyaGeskin1/status/883739622861414401

Vi har redan sett enheter med den här finishen, till exempel Sonys Xperia XZ Premium som vi granskar idag, även om Apple på något sätt alltid överraskar oss med utformningen av deras enheter.

Denna iPhone förväntas ha en nästan kantlös skärm, efter linjen som påläggs av enheter som Samsungs Galaxy S8 och LGs G6, med ett bildförhållande på 18: 9. Det återstår bara att vänta på september månad, där företaget vanligtvis presenterar sina enheter.

0 Shares