IPhone 8 skulle inkludera en 3D -kamera

0 Shares

Ett annat rykte kommer till oss om det nya som Cupertino -företaget skulle presentera, och det är att den här gången är det kameran som skulle ha bra nyheter, Och de skulle vara i jävla stil med LG, som debuterade med denna typ av kamera.

Den nya lanseringen av iPhone markerar 10 år sedan den första av iPhonesna, varför företaget skulle förbereda något stort, och det skulle inte bara vara OLED -skärmar, eller utan kurvor de som skulle nå äpplets nya smartphone, för det verkar som att målet för alla rykten är 3D -kameran.

Koreanska medier spekulerar redan i att Apple skulle ha samarbetat med LG Innotek, leverantör av dubbla kameror till iPhone 7 plus, för att införliva 3D -fototeknik, som skulle införlivas i mitten av 2017, precis när den nya ska presenteras. iPhone. Det som inte är välkänt är att om dubbelkameran kommer att förbli, men tydligen kommer den att göra det, eftersom en dubbelkamera är avgörande för att kunna ta 3D -fotografier. Vi måste också vara uppmärksamma på presentationen av LG G6, för om den nya LG kanske kommer med den här funktionen kommer iPhone också att göra det.

0 Shares