IPhone 8 skulle säga adjö till hemknappen till förmån för minimala kanter

0 Shares

Det verkar som om idag är en mycket laddad dag med avseende på rykten om Apple. Om vi ​​i morse berättade nyheter om iPhone SE, nu har vi nya läckor som hänvisar till nästa flaggskepp från Cupertino-företaget, vi pratar om iPhone 8.

Om denna rapport är korrekt, flaggskepp Apple för i år Den skulle ha en 5,8-tums skärm av OLED-typen. Hittills kommer rykten något kända till denna dag, men det verkligt slående kommer därefter: iPhone 8 skulle ha marginaler på bara 0,4 millimeter tjocka. Det verkar som om de satsningar som LG och Samsung presenterar skulle överskridas av Tim Cooks företag.

Som för att ge dig en uppfattning om den eventuella slutliga aspekten av denna terminal, folket i Forbes har några gör motsvarande en slutlig design från lyxfodralstillverkaren Nodus. Vi lämnar några av bilderna nedan:

Eftersom det inte blir lätt att nå dessa konturnivåer, vissa aktuella funktioner kommer att ändras med ankomsten av detta smartphone och andra kommer att stanna kvar.

Angående intakta, det här är frontkamera, sensorer, högtalare / högtalare och nätverksdäckningsindikator. Det kommer att finnas en liten rand i den övre sektionen tillägnad alla dessa föremål.

Vi tror att iOS 11 kommer att utformas för att ge plats för Funktionsområde (Funktionsområde, på engelska). Kommer vara ligger längst ner och därifrån kan vissa meddelanden visas. Det är fortfarande ett fullständigt mysterium hur Apple kommer att visa dessa meddelanden, det vill säga på vilket sätt det kommer att använda motsvarande gränssnitt.

Dessutom, fortsätt med den nedre delen av fronten, om du är en bra observatör, det finns ett stort frånvarande: den centrala fysiska knappen för Hem. Den här knappen försvinner en gång för alla. Och vad händer med Touch ID? För att svara på det lämnar vi dig följande illustration:

På / av-knappen skulle fortfarande byggas in i sidan och det skulle ha en något längre förlängning till det vanliga. Just den ökningen skulle vara för att rymma Tocuh ID själv.

I nedre kanten – förmodligen – vi kommer att uppskatta en något förväntad aspekt. Vi kommer att ha högtalarna och Lightning-kontakten. Och vi säger det på ett osäkert sätt eftersom det mest intressanta är nedan.

På bilden ovanför dessa rader kanske du inte kan uppskatta det med blotta ögat eftersom enhetens svarta färg gör det svårt att se, men Det verkar som om vi står inför en USB-typ C-kontakt.

Om du tittar noga är telefonens ställning densamma som bilden före den. Så, eller så kan det vara så att det inte är så klart vilken typ av kontakt iPhone 8 äntligen kommer att ha, eller så har Apple en överraskning som vi inte vet om hittills när det gäller utrustningsvarianter.

Förresten, Om USB typ C-kontakten slutar vara korrekt är det mycket troligt att vi kommer att se ett snabbladdningssystem för första gången på en smartphone av företaget.

Vad ses inte

Förutom allt som visats hittills måste vi lägga till en ny impuls till andra rykten från samma källa i det här fallet och det finns några som inte syns i gör avslöjade.

Till att börja med är grej den skulle ha en dubbel huvudkammare med vertikalt arrangemang. Av vilket det inte finns någon uppfattning är implementeringen, men det är sannolikt att man ser en lösning som den nuvarande, med möjlighet att kunna spela med effekten bokeh och andra alternativ som tillhandahålls av telefoto.

Batteriet skulle ha en L-form För att ge upphov till en större kapacitet av samma utan att offra onödig tjocklek är allt att presentera en mycket tunn och slående terminal.

Till sist, iPhone 8 skulle få alternativ på 128 och 256 GB ROM … till USD $ 1100 respektive USD $ 1200. Ja, de är inte försumbara värden.

För närvarande ber vi dig att införliva all denna information som förklaras här med stor delikatess och försiktighet. Det är bara hörsägen. Det finns saker som inte är helt tydliga, till exempel den slutliga laddningskontakten och andra som är något tveksamma. Bli inte förvånad över att veta något nytt på kort tid som skiljer sig mer eller mindre från vad som presenteras i den här artikeln.

Källa: Forbes
0 Shares