iQIYI Video Platform lanserar en speciell Asus MeMo Pad 8 (ME581CL) …

0 Shares

På senare tid hör vi mycket om kinesiska videoplattformar som LeTV eller PPTV. Medan den första som heter LeTV redan har lanserat ett par egna smartphones på marknaden, ser PPTV fortfarande fram emot att göra det. Idag får vi veta att i Kina finns det en annan online videoplattform som heter iQIYI. Denna tjänst meddelade nyligen en surfplatta i samarbete med ASUS.

File20154309364479295

Denna tablett är från början en Asus MeMo Pad 8 ME581CL, och vad du kan se har ingenting i form av design förändrats. Den enda nyheten är att skiffern kommer med en anpassad Android som ger iQIYI -tjänster till användarna. Vi märker något som liknar Xiaomis MIUI om det finns ett behov av jämförelse.

När det gäller specifikationer tittar vi på en 8-tums surfplatta med FHD IPS-skärm, 16 GB utrymme för intern lagring, en Intel Atom Z3560-processor på 64-bitars, 2 GB RAM och ett 4000 mAh inbyggt batteri. Skiffern har en 5-megapixel bakre kamera, en 1,2-megapixelsensor och dess fodral mäter bara 7,45 mm i tjocklek. Priset på denna MeMo Pad Edition -surfplatta är satt till $, och den levereras med tre månaders iQIYI VIP -medlemskap.

0 Shares