iQOO Z5 Pro är i luften: första certifiering

0 Shares

iqoo z5 pro läckecertifiering

Ett av de märken som de flesta intrigerar fans är utan tvekan iQOO. Märkespartnern, som nu har tagit sig rollen som division experimentell för smartphones från vivo, starta enheter ofta mycket intressant i specifikationer. En av dem kan vara nästa iQOO Z5 Pro, som vi börjar känna till Tekniska specifikationer.

iQOO Z5 Pro: vad vet vi idag?

Den första uppfattningen om nästa iQOO-mellanklass börjar från MIIT-certifieringen, sedan i Kina, som visar modellen , som läckaren, ofta mycket välinformerad, omedelbart korrelerade med honom Z5 Pro. Som vi kan läsa kommer det att vara en 5G Dual SIM -smartphone, som öppnar upp olika scenarier för de tekniska specifikationerna.

Utifrån hårdvaran kan vi anta det iQOO Z5 Pro kan använda det allt mer närvarande Snapdragon 778G, efterträdare av Snapdragon 768G närvarande på Z3. Uppenbarligen kan en enda certifiering inte ge oss konkreta detaljer om vad som utgör smarttelefonen, men det är verkligen intressant att redan försöka förstå vad den kan reservera åt oss.

Vi kommer att förstå under de kommande veckorna när den här nya versionen av iQOO Z -serien kan komma och framför allt om distributionen kommer att vara begränsad, vilket ofta bara händer Kina eller högst Indien.

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter Föregående artikel Dreame T10: spara upp till 60 € på Amazon, men bara för en kort tid

Utexaminerad i engelska och kinesiska jämförande språk och kulturer, en stor teknikentusiast sedan han var barn, när IBM -datorer såg ut som något rumsligt. Passionerad att skriva, väldigt sugen på sport men så snart någon smartphone dyker upp framför hans ögon lämnar han världen för att kunna beundra den, en magnetisk attraktion. Han tror att Kina är möjligheternas land.

0 Shares