Jide Debuts Remix OS 2.0 -programuppdateringar för Nexus 9, Nexus …

0 Shares

Jide -företaget debuterade för över ett år sedan och det var tänkt att förbättra Androids kapacitet relaterad till produktivitet. Detta företag lanserade en platta med en 11,6 tums skärm och avtagbart tangentbord, plus Remix OS, som lägger till funktioner i Windows-stil till Android. Den plattformen har nu nått version 2.0 och den kommer till kompatibla modeller.

n10-remix_02

De nya versionerna har släppts för Nexus 9, Nexus 10 och Jide Ultra -surfplattan, alla stabila byggnader från vad vi har hört. En tidig version av programvaran hade släppts i januari för Ultra -surfplattan, men den nya versionen borde ge extra prestanda och stabilitet. Remix OS kan köras på både ARM -enheter, plus datorer, så det är också kompatibelt med stationära datorer med Intel- och AMD -chips.

Operativsystemet låter dig köra de flesta Android-apparna, men omvandlar användargränssnittet till ett vanligt datorbord, som innehåller en aktivitetsfält, en startmeny-stil-appstartare och mer. Du kan också minimera och ändra storlek på fönster och flytta dem var som helst på skärmen. Version 2.0 ger en uppdaterad filhanterare och förbättrat stöd för att ändra storlek på fönster.

Högerklicka med musen stöds också och aviseringar visas från skrivbordets högra sida nu.

0 Shares