Jide Remix Ultra Tablet börjar leverera till Kickstarter -backare, testas …

0 Shares

Jide Remix Ultra -surfplattan var ett mycket intressant Kickstarter -projekt, som många kallade en “Surface -surfplatta med Android” och nu skickas det till sina backers. Människor som lovat de pengar som krävs på crowdfunding -nätverket har börjat ta emot skiffern.

kick_05-680x509

Under tiden har enheten certifierats av FCC, som också gjorde en rivning. Produkten sticker ut genom närvaron av ett stativ och ett magnetiskt tangentbordsskydd, som snäpper fast på surfplattan och gör den till en slags bärbar dator. Den här modellen kör inte Windows, men den bygger istället på en smak av Android som heter Remix OS. Tanken är att få den mobila Google -plattformen att kännas som ett stationärt operativsystem.

remix_03

Jide är en kinesisk start som hade en gedigen stöd och tillverkningsplaner inför Kickstarter -kampanjen, så det var mer för surr än finansiering. Buzz fungerade och en Facebook -grupp för surfplattan skapades. Denna surfplatta har en 11,6 -tums Full HD -skärm, Nvidia Tegra 4 -CPU, 2 GB RAM, 64 GB lagringsutrymme och en magnetisk laddningskontakt.

Det finns också Miracast- och Bluetooth 4.0 -stöd, plus en microSDXC -kortplats. Löften hade priset på cirka 349 dollar.

jide_01

0 Shares