Jolla Tablet blir försenad till slutet av juli på grund av …

0 Shares

Jolla tillkännagav i veckan att deras surfplatta försenades till slutet av juli på grund av vissa förändringar av produkten. Det verkar som att Sailfish OS 2.0 fortfarande måste utvecklas och att skifferens skärm har ändrats.

Jolla-tablett2

Jolla bestämde sig för att byta ut skärmen på surfplattan, till förmån för en med ett förbättrat färgspektrum, ett mer balanserat. Detta kommer naturligtvis att påverka produktionen och fördröja enheten. Ursprungligen var Jolla -surfplattan planerad att visas i juni, men den kommer inte före slutet av juli. Men i juni avser Jolla att öppna ett program för apputvecklare, som kommer att få tidig åtkomst till Jolla -surfplattan.

Den här enheten presenterades förra året, i november, och den levereras med en 7,85 tums IPS LD -skärm som stöder en upplösning på 2048 x 1536 pixlar. Inuti hittar vi en fyrkärnig Intel -processor, klockad på 1,8 GHz, samt 2 GB RAM och 32 GB lagringsutrymme. Det finns en 5 MP back shooter här som kan spela in Full HD 60 FPS -videor, en front 2 MP kamera och en microSD -kortplats.

Denna modell har ett 4300 mAh batteri och bör prissättas till cirka $ 249.

0 Shares