Kabel för energiöverföring, beviset för GizChinaIT

0 Shares

Energiöverföringskabel

Med spridningen av powerbank, problemet med autonomi har delvis lösts, till glädje för alla smartphone-ägare.

Ofta kan du dock befinna dig i plötsliga situationer där det är nödvändigt att ladda din telefon utan att ha varken bärbara batterier eller ett eluttag som du kan lita på.

Och det är just vid denna tidpunkt som detta kabel för energioverföring kan göra för dig: låt oss ta reda på det i detalj.

Kabel för energiöverföring, beviset för GizChinaIT

Först talar vi om en mikro-USB-kabel med längden på 27 cm, därför av ett objekt från bestämt innehöll dimensioner perfekt för att bära runt.

Men vad är den specifika funktionen för denna produkt?

Som du kan se har vi en mikro-USB-kontakt i var och en av kabelns två ändar. Helt enkelt med det är det möjligt att gå till subtrahera energiladdningen från en smartphone (eller från en annan enhet utrustad med den här kontakten) för överföra den till en annan enhet.

Energiöverföringskabel

På ett av de 2 plaggen är logotypen för ett märkt blixt: det här huvudet är det som kommer att anslutas till terminalen som vi vill ladda, medan det andra, uppenbarligen, till det från vilket vi kommer att subtrahera en del av energiladdningen.

Även om det är ett relativt enkelt objekt att analysera, är det fortfarande konstruktivt gjort på ett solidt sätt, särskilt när det gäller kontakter, mycket styv och som du aldrig har problem med frånkopplingar.

Energiöverföringskabel

När det gäller den viktigaste aspekten, nämligen energin, att skapa en full laddning, det vill säga att överföra 100% batteri från en telefon till en annan, du behöver ca 4 och en halv timme.

På vissa sätt kan det säkert verka som ett icke-optimalt värde, med tanke på att vi i alla fall talar om ett objekt som ska användas mer än någonting annat i nödsituationer, men det är nödvändigt att specificera att vi inte talar om en riktig laddare följaktligen är påfyllningsteknikerna drastiskt annorlunda.

Kabel för energiöverföring – Slutsatser

I slutändan är den här lilla kabeln utan tvekan ett objekt som inte ska underskattas, vilket gör dess enkelhet till sin starka punkt. Utan tvekan mindre kraftfull än en powerbank, men verkligen mer bärbar än den.

Om du är intresserad kan du hitta den till försäljning på Topresellerstore.com till ett pris av 3,90 euro.

0 Shares