Kameran på iPhone 13 Pro Max har en ljusare lins

0 Shares

Rykten om iPhone 13 fortsätter att gå framåt. En ny läcka avslöjade möjliga fronter för de fyra iPhone-modellerna, som tydligen kommer att komma med ett mindre hack. Nu har Ming-Chi kuo, en av de mest populära analytikerna, avslöjat nya detaljer om kameran på iPhone 13 Pro Max, den kraftfullaste modellen för de kommande iPhone-modellerna. Enligt Kuo kommer iPhone 13 Pro Max-kameran att ha en större bländarlins.

Analytikern har nämnt det vidvinkelsensorn på iPhone 13 Pro Max har en f / 1,5 fokal bländare. För närvarande har iPhone 12 Pro Max en f / 1.6-bländare på vidvinkelsensorn (huvudkameran). IPhone 12 Mini, iPhone 12 och iPhone 12 Pro har också samma bländare f / 1.6, men vi vet inte om resten av iPhone 13-modellerna kommer med denna bländare eller att den kommer att vara exklusiv för Pro Max-modellen.

Det faktum att iPhone 13 Pro Max anländer med en större bländare än iPhone 12 Pro Max – när vi pratar om fokalbländare, mindre är mer – betyder det att kameran kommer att kunna fånga mer ljus och därför Vi kan se bättre resultat i nattläge och i stående läge.

Även om inga större förändringar förväntas i kamerorna på iPhone 13 jämfört med den nuvarande generationen, Apple kan inkludera andra viktiga nyheter, särskilt när det gäller videoinspelning, vidvinkel och tele. Vi kommer att vara uppmärksamma på läckor.

Via: Apple Insider.

0 Shares