Klistermärken börjar komma på WhatsApp

0 Shares

WhatsApp har uppdaterats lite efter lite och anpassat många gånger specifikationerna för resten av sin tävling, t.ex. Telegram, Line och Kakao Talk, för att nämna de mest populära. Vi har redan sett integrationen av Gif, sökmotor, förutom statusar som Instagram, något som inte uppnådde den popularitet vi förväntade oss. Men vi vet att programmet ständigt uppdateras, och snart har vi en ny uppdatering officiellt.

Som rapporterats av vissa användare av betaversionen av WhatsApp, klistermärken har börjat komma till appen, lDe som är associerade med en serie emojis, som representerar stämningar som återspeglas i dem, som vi kan se i denna filtrerade bild.

Övningen av användning av klistermärken som är associerade med emojis, det är ganska likt det vi kan se idag i Telegram. Sök efter dem via en speciell meny, samt genvägar för att använda emojis.

Tills vidare det finns inget definitivt datum för ankomsten av detta nya verktyg till alla WhatsApp -användare, men det kan redan börja nå beta -användare av applikationen.

0 Shares