Kommer vi att se en ny billigare Samsung Galaxy Note 2020?

0 Shares

Nyligen har det pratats om Samsungs möjliga avsikt att omorganisera sitt erbjudande genom att slå samman Galaxy S- och Galaxy Note-serien. Flyttet kan vara meningsfullt om du vill skapa plats för en ny topp i sortimentet – kanske fällbart som Galaxy Fold. Hypotesen i omlopp av SamMobile idag talar om ankomsten av en ny enhet i Galaxy Note-familjen som ska sättas in halvvägs mellan höga och mellanliggande, erbjuds till en lägre prispunkt.

Spekulationen är byggd med början från upptäckten av en ny telefon som identifierats av initialerna SM-N770F. Hittills har bokstaven “N” alltid associerats med Galaxy Note vars koder alltid har börjat med SM-N9xx, så det är vettigt att tro att det är enhet som tillhör samma familj, men till ett lägre pris.

LÄS OCH: Galaxy S7 uppdateras igen med september-korrigeringar

Allt detta kommer att påminna våra läsare med gott minne, vad som redan har gjorts med Galaxy Note 3 Neo, faktiskt den enda andra telefonen, i den stora Samsung-katalogen, som har en liknande kod: SM-750F. Vad heter han Galaxy Note 10 Neo eller att en ny nomenklatur antas, hypotesen om a Anteckningen utrustad med S-Pen och erbjuds till ett mer överkomligt pris kan bara fascinera. Vad tycker du om det?

Källa: SamMobile

0 Shares