Konsumenterna är inte intresserade av Apple MacBook Pro bärbara datorer 2018

0 Shares

Enligt den senaste rapporten från TrendForce ökade världsomfattande leveranser av bärbara Apple -datorer för tredje kvartalet 2018, jämfört med samma period 2017, med 3,9% och nådde 42,68 miljoner enheter. Även om det var tänkt att växa med 5-6%. Andelen Apple -bärbara datorer på den globala marknaden minskade dock med 24,3%.

MacBook-Pro-2018-Core-i9

För närvarande tar “äppeltillverkaren” bara femte platsen i världsrankingen för bärbara datorer med en marknadsandel på 7,9%. Och förra året nådde andelen Cupertino -bärbara datorer på världsmarknaden 10,4%. Enligt TrendForce -analytiker hindrades försäljningen av Apple -bärbara datorer av det höga priset på den nya MacBook Pro och förväntan på en uppdaterad MacBook Air.

Ledande inom transport av bärbara datorer under tredje kvartalet 2018 är det amerikanska företaget Hewlett-Packard, med 10,8 miljoner enheter levererade. Lenovo ligger på andra plats med 8,44 miljoner bärbara datorer levererade. Dell kom på tredje plats med leveranser på 7,18 miljoner dollar

Asus kom på fjärde plats med 3,58 miljoner enheter levererade. Apple rankas femte enligt forskargruppen. Kom ihåg att “äpplet” -tillverkaren inte längre anger antalet sålda enheter.

0 Shares