Kostnaden för den nya Pixel 3 från Google har blivit känd

0 Shares

Google_Pixel_3_XL_8.jpg

På den kinesiska marknaden JD, under en kort tid, dök upp en sida med beskrivning och pris på en ny produkt från Google, Pixel 3-smarttelefonen.

Den angivna kostnaden var $ 729. Detta kan betraktas som en läcka eftersom gadgeten inte har meddelats ännu. Därför raderades sidan snart, men skärmdumparna gick en promenad på Internet.

Den officiella presentationen av nyheten ska äga rum i New York den 9 oktober. Källor säger att utformningen av den nya sortimentet från Google kommer att vara ramlös, i linje med de senaste modetrenderna. Bas Pixel 3-skärmen kommer inte att få en utskärning och kommer att mäta 5,3 tum. Och skärmen på den äldre Pixel 3 XL-modellen kommer att ha en storlek på 6,7 tum och ett hack, som iPhone X.

533844.png

För ett år sedan var Googles Pixel 2-smartphones inte mycket efterfrågade på grund av sin föråldrade design. De kunde inte konkurrera med de nya ramlösa maskinerna. Samtidigt utvecklade Google Corporation redan smartphones med helskärmsdesign.

XL-versionen är baserad på Qualcomm Snapdragon 845-mobilchipset.Mjukvarugränssnittet kommer att vara den senaste versionen av Android OS 9 Pie. Smarttelefonen kommer att installeras med 4 GB “RAM” och 64 GB icke-flyktigt minne. Skärmen får en upplösning på 2960 x 1440 pixlar. Den deklarerade batterikapaciteten är 3430 mAh. Kameraupplösning – 12 MP och 8 MP.


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares