Kostnaden och detaljerade egenskaper hos Google Pixel 4 XL har blivit kända

0 Shares

Google_Pixel_4_XL_1.JPG

Slashleaks-portalen, känd för pålitliga läckor, har släppt information om Pixel 4 XL-smarttelefonen från Google Corporation. Denna gadget kommer att säljas i höst.

Någon tid senare raderades informationen, men den kopierades och gick en promenad på Internet. Konsumenterna lyckades ta reda på parametrarna för nyheten.

Låt oss börja med ramen, som ger en upplösning på 2960 x 1440 pixlar. Skärmens diagonala storlek är 6,5 tum. Tyvärr specificerade inte Slashleaks-webbplatsen vilken typ av processor, men det är logiskt att förvänta sig den avancerade Qualcomm Snapdragon 855-chipset från flaggskeppet 2019.

Google_Pixel_4_XL.jpg

Den bakre kameran kommer att vara utrustad med två bildsensorer på 12 MP och 2 MP. Kom ihåg att den här smarttelefonen i den föregående generationen hade en enda huvudkamera. Enligt testerna från sin föregångare, med en så blygsam upplösning, tillåter Google-smartphones dig dock att få mycket högkvalitativa bilder.

Den minsta minneskonfigurationen inkluderar 6 GB “RAM” och en 128 GB flash-array. Det värderades till 459 dollar. 8GB / 256GB och 8GB / 512GB-modeller förväntas också. Och enhetens batteri har en kapacitet på 4000 mAh.

Källa: Slashleaks


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares