Kraftfull smartphone ROG Phone 3 från ASUS baserad på förbättrad Snapdragon 865 dök upp på det första fotot

0 Shares

Eax9H5bVcAEoY1144.jpg

En av användarna av det sociala nätverket Weibo publicerade i sitt konto det första “live” -fotot av det framtida spelflaggskeppet Asus ROG Phone 3. Den nya Asus har en extern likhet med den tidigare modellen Asus ROG Phone II. Enheten ser dock mer imponerande ut.

Bakpanelen är utsmyckad med en slående bakgrundsbelyst logotyp. Dessutom finns det ett vertikalt Tencent Games-tecken längst ner. Kanske kommer en sådan design att ha smartphones designade uteslutande för kinesiska konsumenter. Faktum är att Tencents spel är extremt populära. För den globala marknaden kommer Asus helt klart att förbereda en design med den välkända Republic of Gamers (ROG) -logotypen.

Eax9H5bVcAEoY11445.jpg

Nyligen “tändes” spelanordningen i databasen för det kinesiska certifieringscentret TENAA, tack vare vilken smarttelefonens nyckelparametrar blev kända. Det elektroniska “hjärtat” fungerar som flaggskepp Qualcomm Snapdragon 865-chipset med en överklockad kärnfrekvens (3,091 Hz istället för 2,98 Hz). Den maximala mängden “RAM” är 16 GB.

Eax9H5bVcAEoY11445655.jpg

Enheten ryktas ha en 6,59-tums AMOLED-skärm med 120Hz uppdateringsfrekvens. Huvudgivaren på den bakre kameran har en upplösning på 64 MP. Ansvarig för ström är ett kraftfullt 5800 mAh batteri som stöder 30W snabb laddning och 10W reversibel laddning.

Flaggskeppspresentationen kan äga rum i juli.

Källa: Weibo


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares