La Table Kineti är det franska alternativet till ytbordet, …

0 Shares

När rykten om en ny Microsoft All in One-dator eller potentiellt en ny kaffetavla sprider sig, lär vi oss också om ett projekt som heter La Table Kineti. Den här är ett Windows 10-baserat pekskärms soffbord från Frankrike som efterliknar “Surface Table”.

la-table-kineti.0.0

Det franska företaget Kineti ligger bakom det och överklagandet här är verkligen det lägre priset. La Table Kineti är en Windows 10-driven pekskärmsenhet, med stöd för multi-touch och flera samtidiga användare. Vi har att göra med en 42-tums 1080p-skärm på den här modellen, en som också är vattentät, så att du kan använda enheten som ett riktigt bord.

Användare kan enkelt dela foton och videor från smartphones och surfplattor till bordet, samt styra smarta hemenheter och luta skärmen upp för videokonferenser även. Prissatt till 5600 dollar kan det låta mycket, tills du kommer ihåg att Microsofts första Surface Tables fick cirka 12 500 $ och 8 400 $.

Jag skulle se detta som en kaféinvestering, snarare än hemanvändning. Du kan köpa produkten här, med en Core i5-processor och 8 GB RAM-minne.

0 Shares