Lenovo förbereder sig för att släppa en ny serie smartphones som kommer att tävla med den nya Redmi Note 9

0 Shares

Lenovo-new_2125998.jpg

Lenovo har lagt upp en reklamfilm om den kommande presentationen av en ny serie smartphones på webben. Bilderna avslöjar delvis utformningen av enheterna. Dessutom innehåller teasern en antydan om att framtida prylar kommer att konkurrera med de nyaste Redmi Note 9-smartphonesna.

Teasern innehåller flera utdrag. Den första bilden visar en bakre kamera av en av modellerna, som har tre bildsensorer och förmodligen en blixt. På överkanten finns en ljudutgång för hörlurar.

Lenovo-new_2125.jpg

Det andra fragmentet visar en selfie-kamera placerad i skärmens övre vänstra hörn.

Lenovo-new_21254.jpg

Den tredje bilden visar vänster sida med knappen. Den här tangenten tjänar naturligtvis till att aktivera röstassistenten.

Lenovo-new_212566.jpg

Läckage säger att antalet nya produkter kommer att innehålla en smartphone som heter Lenovo K12 Pro. Modellen får en Qualcomm Snapdragon 662 mobilchipset och ett 4 GB / 128 GB minnessats. Nyheten kommer att vara utrustad med en ganska stor IPS-skärm på 6,8 tum, vars upplösning är 1640 x 720 pixlar. De viktigaste fördelarna med gadgeten inkluderar ett kraftfullt 6000 mAh batteri som stöder snabb laddning med 20 watt.

Priset på framtida Lenovo-nyheter och datumet för tillkännagivandet har ännu inte meddelats.

Källa: Weibo


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares