Lenovo Intel Atom x5 surfplatta hanterad framför kameran (video)

0 Shares

Vid MWC 2015 introducerade Intel den nya plattformen Cherry Trail, som innehåller tre processorer: Intel Atom x3 (SoFIA), Atom x5 och x7. X3 är avsedd för smartphones och phabletter, medan de andra två för bärbara datorer, konvertibler och hybrider med en diagonal på 10,1 tum. Idag får vi tag på video och bilder med en Lenovo -modell baserad på x5.

lenovo_tablet_cherry_trail_1

Denna modell bygger på de senaste Atom 14 nm-chipsen med en TDP på ​​4,5 W. Produkten visades upp vid IDF 2015 förra veckan och den har i stort sett samma designegenskaper som Lenovo Tab S8-50, med samma Lenovo-logotyp på överst, över Intel. Denna enhet tillverkades av BYD Electronic, en kinesisk OEM/ODM som har stora kunder som Nokia, Motorola eller Lenovo.

lenovo_tablet_cherry_trail_3

Tänk på att detta inte är en referensdesign, utan snarare en produkt redo att säljas. Skiffern har en 8 -tums Full HD -skärm, 2 GB RAM, 32 GB lagringsutrymme och Android 5.0.1 Lollipop, samt två kameror, med den bakre en LED -blixt. Enheten levereras med främre sidohögtalare, ett SIM-kortplats och så vitt vi vet kan CPU inuti vara fyra-kärniga Intel Atom X5-8300 klockad på 1,3 GHz.

Detta chip ger stöd för API DirectX 11.1, OpenGL ES 3.1, OpenGL 4.3 och RS Compute.

lenovo_tablet_cherry_trail_4

0 Shares