Lenovo kallar priset för den “transparenta” versionen av Legion Duel-smarttelefonen med 16/512 GB minne och Snapdragon 865 Plus

0 Shares

Lenovo_Legion_Pro_Extreme_Transparent_Edition3.JPG

I slutet av juli lanserades Lenovo Legion Duel gaming-smarttelefon. För ungefär två veckor sedan höll tillverkaren en konferens om innovation och teknik Lenovo 2020, där en speciell “transparent” utgåva av flaggskeppet tillkännagavs, namnet Lenovo Legion Pro Extreme Transparent Edition. Och nu har Lenovo meddelat kostnaden för gadgeten och datumet för försäljningsstart.

Till skillnad från de pseudo-transparenta flaggskeppsmodellerna från Xiaomi fick den nya Lenovo en verkligt transparent bakvägg, under vilken smarttelefonens elektroniska komponenter är synliga.

Lenovo_Legion_Pro_Extreme_Transparent_Edition50545_41614.jpg

Hårdvarukretsen är baserad på den avancerade mobila Qualcomm Snapdragon 865+ chipset, som tillverkas enligt 7 nm processteknik. Ett mobilmodem är installerat ombord, som ansvarar för att arbeta i femte generationens nätverk. Tillverkaren använde en 6,65-tums AMOLED-skärm med en upplösning på 2340 x 1080 pixlar och en uppdateringsfrekvens på 144 Hz.

EmDozMnWoAMi3lz.jpg

Gadget är utrustad med en infällbar selfie-kamera med en 20 MP bildsensor. I mitten av bakpanelen finns en dubbel kamera som är utrustad med en 64 MP huvudmodul med fasdetekterings autofokus och en 16 MP “vidvinkel”.

EmDozYTX0AEt1gk.jpg

Strömförsörjningen tillhandahålls av två 2500 mAh-batterier, som kan laddas via två symmetriska USB-C-portar. Snabb laddningskraft når 90W.

Lenovo_Legion_Pro_Extreme_Transparent_Edition33_84768.jpg

Den 11 november kommer en speciell “transparent” utgåva av gamefonen med en uppsättning på 16 GB / 512 GB minne till marknadsplatser till ett pris av $ 900. Således, jämfört med standardversionen, ändras inte kostnaden.


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares