Lenovo kan släppa en mer prisvärd version av flaggskeppssmartphone Z6 Pro

0 Shares

Lenovo-Z6-Pro_5.jpg

Inte mycket tid har gått sedan den officiella debuten för flaggskeppet Lenovo Z6 Pro på plattformen Snapdragon 855. Och nu finns information om att konsumenten kommer att erbjudas en billigare version av prylen.

Lenovo Z6 Pro är utrustad med en AMOLED-skärm på 2340 x 1080 pixlar och en 6,39-tums diagonal. Högst upp på skärmen finns en kompakt skärning för den främre kameran, som är utrustad med en 32MP bildsensor.

Men på baksidan av Lenovo Z6 Pro är en kraftfull fyrkamera installerad. Dess design representeras av optiska sensorer på 48 MP, 16 MP, 8 MP och 2 MP. Den sista modulen är en 3D ToF-time-of-flight-sensor som analyserar scenens djup.

När det gäller ljusalternativet nämns det på webbplatsen för den kinesiska regulatorn 3C. Modellen har kodnamnet L78121. Experter är övertygade om att detta är en billigare och förenklad version av Lenovo Z6 Pro (koden är L78051).

Tekniska data avslöjas nästan aldrig. Endast 18W snabbladdning nämns. Förmodligen kommer regulatorn TENAA på webben efter certifiering att ha mer information om den kommande smarttelefonen.

Källa: Gizmochina


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares