Lenovo Legion Duel: speltoppen till det bästa priset någonsin på Amazon

0 Shares

lenovo legion

Sug efter makt och en touch av tamarragin? Så varför inte gå till en spelsmartphone? Och inte bara någon annan än den ikoniska Lenovo Legion Phone Duel, flaggskepp med karisma att sälja, en unik stil och en topp teknisk datablad, nu i flash-erbjudande upp Amazon till bästa pris någonsin!

Lenovo Legion Phone Duel på Amazon, till bästa pris

Den första spelsmartphonen från det kinesiska varumärket är naturligtvis ett monster av stil och kraft. Utrustad med Snapdragon 865+, Lenovo Legion Phone Duel börjar från ben 12 GB RAM LPDDR5, monterar ett 5.000 mAh batteri med turboladdning från 90W och är utrustad med en huvudkamera från 64 MP. Det är en enhet med ett aggressivt och speciellt utseende, lämplig för spelentusiaster eller för användare som letar efter något annat (även med tanke på närvaron av en selfie pop-up kameralateral!). Vill du veta mer? Ta en titt på vår recension!

lenovo legion

Spelsmartphonen Lenovo Legion Phone Duel sjunker till bästa pris någonsin tack vare det nya erbjudandet Amazon, uppenbarligen med mycket frakt främsta. Nedan hittar du länken till köpet:

BÄSTA TÄCK, FILM OCH TILLBEHÖR

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter Föregående artikel Alldocube iPlay 5G är runt hörnet och vi vet redan allt Nästa artikel ADO A20F: den nya Fat Bike erbjuds från Europa

I kärlek till teknik, med ett öga mot smartphones, föraktar han inte någon aktivitet relaterad till nördvärlden. TV-serier, filmer, manga, anime och serier (Marvel-beroende) står på dagordningen.

0 Shares